Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Τον μαχαίρωσε μετά από καυγά για ένα ποτήρι νερό

Νέα Σμύρνη: Τον μαχαίρωσε μετά από καυγά για ένα ποτήρι νερό

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, με την αδελφή του να ομολογεί την πράξη της.

Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως εξελίχθηκε στη Νέα Σμύρνη, το πρωί της Παρασκευής, όπου εντοπίστηκε νεκρός ένας 46χρονος άνδρας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου εντόπισαν στο εσωτερικό του την αδελφή του θύματος, η οποία εξετάστηκε από την αρχή ως πρώτη ύποπτη ως δράστρια.

Ωστόσο, το γεγονός ότι και η 43χρονη έχει διαγνωστεί με νοητική υστέρηση και είχε αρκετά «κενά» στην επικοινωνία της με τους αστυνομικούς, έκανε δύσκολο το έργο των Αρχών, που θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν τη δολοφονία και μέσω εργαστηριακών στοιχείων.

Η «ομολογία» της

Στις κουβέντες που κατάφεραν να ανταλλάξουν οι αστυνομικοί με την 43χρονη, η ίδια ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της.

«Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθηκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο κ το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να υποστήριξε σε μια στιγμή διαύγειας.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει η γυναίκα να εξεταστεί και από ψυχίατρο, προκειμένου να υπάρχει σαφής εικόνα της υγείας της και να διαπιστωθεί αν είχε αντίληψη των πράξεών της.

Επίσης, η 43χρονη γυναίκα θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι εκδορές ή άλλα σημάδια που έχει στα χέρια συνδέονται με τον θάνατο του αδερφού της.

Υπέδειξε το μαχαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη υπέδειξε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι έχουν κατασχέσει μαχαίρια τα οποία βρήκαν πλυμένα μαζί με πιάτα, ενώ θα ληφθεί και δείγμα από τα νύχια της αδερφής του για τυχόν γενετικό υλικό.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες γειτόνων, νωρίς το πρωί της Παρασκευής τα δύο αδέλφια είχαν έντονο καβγά στο διαμέρισμά τους, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν αυτός ο τσακωμός εξελίχθηκε σε δολοφονία.

Only in

Ζιζέλ Πελικό: Μια γενναία γυναίκα σε μια υπόθεση τρόμου - Το ένα και μοναδικό αίτημά της στη δίκη

Σήμερα Σάββατο πρόκειται να πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα «προς υποστήριξη της Ζιζέλ Πελικό και όλων των θυμάτων βιασμού».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024