Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρό τροχαίο στο Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε κολώνα

Σοβαρό τροχαίο στο Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε κολώνα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Χαλάνδρι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Χαλάνδρι, όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα επί της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, κοντά στη συμβολή με την Εθνικής Αντιστάσεως, στο ρεύμα προς την Κηφισίας.

Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με δυο οχήματα, από τον σταθμό Αμαρουσίου, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ηλικίας 29 ετών. Επίσης, έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τα πληρώματα προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακόμισαν τον τραυματία στον «Ευαγγελισμό».

Αυξήθηκαν τα τροχαία μέσα στα αστικά κέντρα

Καθημερινά καταγράφονται τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της χώρας, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2024 καταγράφεται αύξηση στα ελαφρά τροχαία μέσα στις πόλεις. Η συνήθεια αρκετών, ειδικά μετά την περίοδο της «καραντίνας» λόγω κορονοϊού, να μη χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να κατευθυνθούν στον προορισμό τους αλλά να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους αυξάνει και τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων.

Προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία της Τροχαίας, καθώς το πρώτο εξάμηνο του έτους σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2023 παρατηρούνται μικρές αυξομειώσεις τόσο σε τροχαία ατυχήματα όσο και σε θύματα.

Ειδικότερα το πρώτο εξάμηνο του 2024 καταγράφηκαν 263 δυστυχήματα, 229 σοβαρά ατυχήματα και 5.143 ελαφρά, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα του 2023 είχαν γίνει 267 θανατηφόρα ατυχήματα, 242 σοβαρά και 4.627 ελαφρά.

Αποτέλεσμα ήταν φέτος από τις αρχές του χρόνου να χάσουν τη ζωή τους 278 άνθρωποι και να τραυματιστούν 267, ενώ το 2023 ίδιος ήταν ο αριθμός των νεκρών (278) και οι σοβαρά τραυματίες (275).

Only in

Πυρ και μανία οι ξενοδόχοι με τους νέους φόρους - Κάνουν λόγο για ταξικά μέτρα

Για «οριζόντιο» μέτρο αύξησης του τέλους της κλιματικής αλλαγής που πλήττει κυρίως τις μικρές μονάδες και όχι τις μεγάλες αλυσίδες κάνουν λόγο οι ξενοδόχοι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024