Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σεξουαλική επαφή: Αυτή είναι η ώρα και η μέρα που ο κόσμος κάνει το περισσότερο σεξ

Σεξουαλική επαφή: Αυτή είναι η ώρα και η μέρα που ο κόσμος κάνει το περισσότερο σεξ

Επιπλέον, τα αποτελέσματα της έρευνας μάς δείχνουν ποια είναι η πιο ξενέρωτη μέρα και ώρα για ερωτικές περιπτύξεις καθώς και ποιο φύλο θέλει συχνότερα σεξ.

Αν πιστεύετε ότι το σεξ δεν μπαίνει σε προγράμματα κι ατζέντες, κάνετε λάθος. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μια νέα παγκόσμια μελέτη. Η εταιρεία λιανικής πώλησης εσωρούχων πολυτελείας Pour Moi διεξήγαγε μια ενδιαφέρουσα έρευνα σε 2.000 σεξουαλικά ενεργούς ενήλικες σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει τις σεξουαλικές συνήθειες της ανθρωπότητας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, υπάρχει μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα όπου οι άνθρωποι κάνουν το περισσότερο σεξ: Σάββατο, 22:09. Μάλιστα, το 43% των ερωτηθέντων είπε ότι το Σάββατο ήταν η αγαπημένη τους μέρα για να κάνουν σεξ. Η Παρασκευή ήρθε δεύτερη με 22%, ακολουθούμενη από την Κυριακή και την Πέμπτη με 10% και 6% αντίστοιχα. Επιπλέον, η μελέτη διαπίστωσε ότι οι βραδινές ώρες είναι πιο δημοφιλείς για ερωτικές περιπτύξεις, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

Γιατί όμως σώνει και ντε το Σάββατο, λίγο μετά τις 22:00; Μπορούμε να φανταστούμε μερικούς προφανείς λόγους. Έχουμε γυρίσει σπίτι από το γραφείο, έχουμε τελειώσει τις δουλειές του σπιτιού, τα παιδιά κοιμούνται ή έχουμε μόλις επιστρέψει από βραδινή έξοδο.

Ποια είναι η πιο «νεκρή» μέρα και ώρα για σεξ;

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι λιγότερο δελεαστικές. Η Δευτέρα ήταν η λιγότερο πιθανή μέρα της εβδομάδας για σεξ, με μόλις 2% των ερωτηθέντων να την κατατάσσουν ως την πρώτη τους προτίμηση.

Επιπλέον, η λιγότερο πιθανή ώρα για σεξ, σύμφωνα με την έρευνα, ήταν τα μεσημέρια και τα απογεύματα, ειδικά τις καθημερινές, επομένως αν απολαμβάνετε να κάνετε σεξ στη μέση της εργάσιμης ημέρας, σίγουρα ανήκετε σε μια σπάνια κατηγορία.

Υπάρχει όμως και συγκεκριμένη μέρα και ώρα της εβδομάδας, η οποία θεωρείται μάλλον η πιο ξενέρωτη. Σημειώνετε; Δευτέρα 13:02.

Πόσο συχνά κάνει ο κόσμος σεξ;
Επιπλέον, στην ίδια έρευνα οι ειδικοί ανέλυσαν πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν σεξ, με σχεδόν τους μισούς ερωτηθέντες (48%) να λένε ότι συνευρίσκονται ερωτικά μία φορά την εβδομάδα.

Το 19% των ερωτηθέντων απάντησε πως κάνει έρωτα δύο φορές την εβδομάδα, το 13% τρεις φορές την εβδομάδα και το 7% τέσσερις φορές την εβδομάδα. Καθώς η συχνότητα αυξάνεται, το ποσοστό μειώνεται, με μόνο το 1% των συμμετεχόντων να αναφέρει ότι κάνει σεξ σε καθημερινή βάση.

Άντρες vs Γυναίκες: Ποιοι θέλουν πιο συχνά σεξ;

Κι αφού μάθαμε πόσο συχνά κάνει σεξ ο κόσμος, ας απαντήσουμε και στο τελευταίο ερώτημα που έθεσε η έρευνα: Πόσο συχνά θέλει σεξ; Εδώ τα πράγματα έχουν ενδιαφέρον, αφού άνδρες και γυναίκες απάντησαν διαφορετικά.

Οι σεξουαλικά ενεργοί ενήλικες ανεξαρτήτως φύλου πιστεύουν ότι το σεξ δύο φορές την εβδομάδα είναι το ιδανικό, και οι άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 και 45 ετών ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Αλλά οι γυναίκες στην ίδια ηλικιακή ομάδα βρέθηκαν να έχουν την υψηλότερη σεξουαλική ορμή, αποκαλύπτοντας ότι το σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική ποσότητα.

Πηγή: Grace

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024