Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε αφήνοντάς μας να αναπολούμε ήδη τα φοβερά looks των celebrities που παρευρέθηκαν, όπως αυτό της Ντακότα Τζόνσον στο opening night πάρτι του οίκου Bvlgari για τη NYFW. Η διάσημη ηθοποιός συνδύασε το μινιμαλιστικό της στιλ με μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ του φθινοπώρου και το αποτέλεσμα ήταν έμπνευση.

Πριν μερικές μέρες ηΝτακότα Τζόνσον έφτασε στο πάρτι του οίκου Bvlgari στη Νέα Υόρκη, μαζί με τη Ναόμι Κάμπελ και άλλες celebrities. Για την περίσταση, η ηθοποιός ταίριαξε το μοντέρνο σοκολατί μανικιούρ της με το δαντελωτό της Gucci slip φόρεμα, στην ίδια απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Young (@kateyoung)

Φαίνεται πως τα νύχια σε καφέ αποχρώσεις είναι must φέτος και οι celebrities έρχονται να το επιβεβαιώσουν: Η Σελένα Γκόμεζ υιοθέτησε τα «toffee brown nails» που λατρέψαμε, η Χέιλι Μπίμπερ δοκίμασε το τέλειο καφέ χρώμα για το φθινόπωρο και τώρα η Ντακότα Τζόνσον δίνει στο nail trend και τη δική της υπογραφή. Η ηθοποιός προτίμησε έναν σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο τόνο, που ταίριαζε υπέροχα με τις επίσης μαύρες και καφέ αποχρώσεις που υπήρχαν στο φόρεμά της.

Τα μαλλιά της με τις χαρακτηριστικές αφέλειες συμπλήρωσαν τέλεια το συνολικό look της βραδιάς. Ο hairstylist Χάρι Τζος χώρισε τις αφέλειές της δεξιά και αριστερά του μετώπου της, ώστε να θυμίζουν curtain bangs. Τα υπόλοιπα καστανά μαλλιά της είχαν απλώς χαλαρούς κυματισμούς που τής χάριζαν απαράμιλλη κομψότητα.

Το μακιγιάζ της ηθοποιού ήταν λιτό και κομψό με απαλά smokey eyes, ροζ ρουζ και ροζ-nude κραγιόν -το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο makeup artist Κουίν Μέρφι.

* Πηγή: Grace