Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε beauty experts μιλούν για την σημασία της αυτοφροντίδας

Πέντε beauty experts μιλούν για την σημασία της αυτοφροντίδας

Η αυτοφροντίδα είναι το Α και το Ω της καθημερινότητάς τους - αλλά και δική μας.

Οι μικρές πράξεις αυτοφροντίδας είναι αυτές που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά στην ευημερία και τη γενικότερη ψυχολογία μας. Σε αυτό συμφωνούν και οι μεγαλύτερες beauty experts αυτήν τη στιγμή. Οι ίδιες μοιράστηκαν στο Net-a-porter τα δικά τους μυστικά και συνήθειες που τις κάνουν να νιώθουν όμορφα κάθε μέρα. Σκεφτείτε να τα εντάξετε κι εσείς στη δική σας ρουτίνα και γεμίστε με χαρά και ανεμελιά.

Miranda Kerr

«Κάτι που με κάνει πάντα να νιώθω όμορφα είναι ο ύπνος. Προσπαθώ να κοιμάμαι τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ. Όταν κοιμάμαι καλά, νιώθω και πολύ καλύτερα.» αναφέρει το διάσημο μοντέλο κι επιχειρηματίας. «Πρόσφατα έλαβα ένα δαχτυλίδι Ōura, το οποίο καταγράφει τον ύπνο μου, καθώς και τα βήματά μου κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε η παρακολούθηση των αναλυτικών στοιχείων με βοήθησε πραγματικά στο να πηγαίνω για ύπνο λίγο νωρίτερα από το καθιερωμένο. Πιστεύω πραγματικά ότι η υγεία είναι πλούτος» τονίζει η Miranda Kerr.

Charlotte Tilbury

«Όταν θέλω να κοιμηθώ καλά τη νύχτα, ρίχνω μια ολόκληρη σακούλα άλατα Epsom με μαγνήσιο στο μπάνιο μου και μετά ανάβω πολλά κεριά (τα αγαπημένα μου είναι το Green Figuier και το Roses από Diptyque) και περιτριγυρίζομαι από τα κρυστάλλινα μπολ μου. Έχω κρυστάλλους που έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια και τους βρίσκω θεραπευτικούς -λατρεύω το sound bath» αποκαλύπτει η διάσημη makeup artist κι επιχειρηματίας.

Victoria Beckham

«Παίρνω πολλά συμπληρώματα. Μου αρέσει πολύ η δανέζικη μάρκα Puori. Προσθέτω τη σκόνη CP1 Pure Collagen Peptides σε καφέ ή νερό -και παίρνω επίσης ιχθυέλαια, μαγνήσιο και βιταμίνη C με ψευδάργυρο» μοιράζεται η διάσημη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας. Μάλιστα, προσθέτει ότι λαμβάνει και βιταμίνες για τα μαλλιά και τα νύχια, για να είναι πάντα υγιή και δυνατά.

Gucci Westman

«Αισθάνομαι πάντα καλύτερα όταν τρώω υγιεινά και γυμνάζομαι τακτικά, αλλά νιώθω πραγματικά όμορφα όταν κάνω ένα ωραίο χτένισμα στα μαλλιά μου. Πραγματικά με κάνει τόσο χαρούμενη! Όταν δεν μπορώ να πάω στο κομμωτήριο, θα περιποιηθώ τα μαλλιά μου με τη μάσκα Νο. 1 του hairstylist David Mallett για ενίσχυση της ενυδάτωσης, ενώ μετά θα εφαρμόσω λίγες σταγόνες από έναν ορό μαλλιών στις άκρες για φυσική, μεταξένια λάμψη» λέει η πετυχημένη makeup artist. Επίσης, αποκαλύπτει ότι αγαπάει το μπρονζέ δέρμα, το οποίο πετυχαίνει με το Super Loaded Tinted Highlight στην απόχρωση Peau de Soleil από το brand της, Westman Atelier -το εφαρμόζει πάνω από τα ζυγωματικά και τα βλέφαρά της.

Tata Harper

«Το να κάνω μπάνιο με κάνει πάντα να νιώθω υπέροχα. Η ώρα του μπάνιου είναι ιερή για μένα και είναι συχνά η μόνη ευκαιρία που έχω σε μια κουραστική μέρα για να αποφορτιστώ. Τον τελευταίο καιρό, κάνω ένα “love bath”, που είναι μια ολόκληρη διαδικασία. Όσο περιμένω να γεμίσει η μπανιέρα με νερό, αρωματίζω τον χώρο με φασκόμηλο και μετά προσθέτω στο νερό μερικά χαλαρωτικά άλατα. Μου αρέσει και με χαλαρώνει απίστευτα να καίει ένα κερί όσο απολαμβάνω το μπάνιο μου. Στη συνέχεια, θα προσθέσω μία ή δύο παιώνιες στο νερό, που συμβολίζουν την αγάπη, και μερικά κόκκινα ροδοπέταλα» αναφέρει η skincare expert. Επιπλέον, αποκαλύπτει πως είναι μεγάλη φαν των κρυστάλλων κι έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλοθεραπεία, γι’ αυτό άλλωστε της αρέσει να προσθέτει ροζ χαλαζία, μαλαχίτη και ροζ οπάλιο τόσο στο νερό όσο και γύρω από τη μπανιέρα, ώστε να είναι «βυθισμένη» στην απόλυτη ηρεμία.

Only in

Ανοικτή η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Τα φαβορί για το β’ γύρο

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τρεις υποψηφίους να «μάχονται» για το β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024