Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάλεσμα νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε μέλη και στελέχη «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Κάλεσμα νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε μέλη και στελέχη «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι σε αυτήν την εσωκομματική σύγκρουση δεν υπάρχουν «νικητές» και «ηττημένοι» - Το κάλεσμα προς τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Κάλεσμα στα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να «σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» απευθύνει η νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από τα μέλη και τα στελέχη «να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έτσι ώστε το κόμμα μας να μπορέσει άμεσα να ξεκινήσει ξανά να επιτελεί την αποστολή του, με θάρρος και εξωστρέφεια».

«Είναι λογικό οι νέοι άνθρωποι που προσβλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να αισθάνονται απογοήτευση»

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως «σε αυτήν την εσωκομματική σύγκρουση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι». Παράλληλα, οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως «είναι δεδομένο πως δεν έχουμε πρόθεση να συμμετάσχουμε στη σύγκρουση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

«Τη στιγμή που η Κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη να εφαρμόζει πολιτικές εχθρικές προς την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, το κόμμα μας βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν επιτρέπει την εστίαση στα προβλήματα της καθημερινότητας και την παραγωγή πολιτικής στο πεδίο.

Είναι λογικό, οι νέοι άνθρωποι που προσβλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αισθάνονται απογοήτευση.

Σε αυτήν την εσωκομματική σύγκρουση δεν υπάρχουν «νικητές» και «ηττημένοι». Το μόνο που έχει επιτευχθεί είναι η δημιουργία μιας κατάστασης που τραυματίζει καθημερινά την αξιοπιστία μας και τη δυνατότητα απεύθυνσής μας στην κοινωνία.

Είναι δεδομένο πως δεν έχουμε πρόθεση να συμμετάσχουμε στη σύγκρουση αυτή, μένοντας μακριά από λανθασμένες πρακτικές μεροληψίας προηγούμενων περιόδων, οι οποίες δε θέλουμε να επαναληφθούν ποτέ ξανά.

Πρώτο μας μέλημα παραμένει να ενισχύσουμε την παρέμβασή μας μέσα στην κοινωνία, να παράξουμε πολιτική και να δώσουμε διέξοδο και λύσεις σε όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της πολιτικής Μητσοτάκη.

Καλούμε όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έτσι ώστε το κόμμα μας να μπορέσει άμεσα να ξεκινήσει ξανά να επιτελεί την αποστολή του, με θάρρος και εξωστρέφεια. Εμείς θα συμβάλουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, με όλες μας τις δυνάμεις».

Only in

Η νέα κόκκινη γραμμή του Πούτιν

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κι άλλες φορές βάλει κόκκινες γραμμές, ωστόσο τις είδε να παραβιάζονται - Η ανάλυση του BBC για την τωρινή κατάσταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024