Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Crash test» του Ολυμπιακού στην Κρήτη εν όψει… Super Cup

«Crash test» του Ολυμπιακού στην Κρήτη εν όψει… Super Cup

Ο νέος Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει απόψε τη Βίρτους Μπολόνια (20:30) στο Crete International Basketball Tournament

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν πλέον αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Οι ερυθρόλευκοι θα λάβουν μέρος στο Crete International Basketball Tournament που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/9) στο Ηράκλειο, όπου θα αγωνιστούν επίσης οι Φενέρ, Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια, σε ένα δυνατό… τεστ για τους Πειραιώτες ενόψει της νέας σεζόν.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 την Βίρτους Μπολόνια, σε ένα ματς όπου ο Έλληνας προπονητής θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα, αναφορικά με την κατάσταση των παικτών του.

Με πολλές απουσίες

Θυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη με αρκετά προβλήματα, καθώς οι ερυθρόλευκοι μετρούν τέσσερεις σημαντικές απουσίες. Φαλ, Μιλουτίνοφ, Έβανς και ΜακΚίσικ δεν βρίσκονται στη διάθεση του Μπαρτζώκα, λόγω τραυματισμών, και παρέμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

Ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι. Την Κυριακή (15/9) απέναντι σε μια εκ των Φενερμπαχτσέ ή Αρμάνι Μιλάνο. Δύο αγώνες με ομάδες που είναι επιπέδου Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων των Πειραιωτών.

Μάλιστα, στο τουρνουά της Κρήτης αναμένεται να δούμε τον Εβάν Φουρνιέ να αγωνίζεται περισσότερο με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε σχέση με το φιλικό που έγινε στο ΣΕΦ με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γάλλος γκαρντ/σμολ φόργουορντ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από περίπου 1ο μέρες και πλέον είναι έτοιμος για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά αφού έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Το τουρνουά αυτό είναι και το τελευταίο δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν και το Super Cup, όπου, λογικά, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν ομάδες της Euroleague.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα δυο φιλικές αναμετρήσεις πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στην Ιταλία, την Τραπάνι Σαρκ στις 22 και 23 Σεπτέμβρη.

Only in

«Ασπιρίνες» τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία

Διπλάσια τα πραγματικά περιστατικά βίας κατά των γυναικών, επισημαίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία, με αφορμή τη ΔΕΘ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024