Επισημοποιήθηκε χθες το απόγευμα (13/9) η συμφωνία του Αστέρα Τρίπολη με τον Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες.
Ο 51χρονος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου πέρασε τις πρώτες του στιγμές στην Τρίπολη, με την αρκαδική ΠΑΕ να παρουσιάζει με ένα βίντεο στο κανάλι της ομάδας την πρώτη ημέρα του Γάλλου στην οικογένεια του Αστέρα.
Από την αποθεωτική υποδοχή από τους φίλους της ομάδας και την ξενάγηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μέχρι την παρακολούθηση της τελευταίας προπόνησης της ανδρικής ομάδας υπό τις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη και τη φωτογράφιση για την ανακοίνωση του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.