Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έμπολι – Γιουβέντους 0-0: Γκέλα στην Τοσκάνη για τη Μεγάλη Κυρία (vid)

Έμπολι – Γιουβέντους 0-0: Γκέλα στην Τοσκάνη για τη Μεγάλη Κυρία (vid)

Δεύτερο σερί 0-0 για τη Γιουβέντους που μετά τη Ρόμα «κόλλησε» και στην Τοσκάνη με την Έμπολι που της έκοψε ακόμη δύο βαθμούς.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Γιουβέντους κόλλησε στο 0-0 στη Serie A. Μετά το ντέρμπι με τη Ρόμα, η ομάδα του Τιάγκο Μότα ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ και με την Έμπολι στην Τοσκάνη για την τέταρτη στροφή του πρωταθλήματος και άφησε ακόμη δύο βαθμούς.

Κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο όπου η μοναδική ευκαιρία ήταν στο 36′ όταν ο Γκάτι έπιασε την κεφαλιά και ο Βάσκεθ με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 48′ ο Βλάχοβιτς αστόχησε σε τετ α τετ ενώ στο 73′ ο Περίν σταμάτησε το πλασέ του Γκράσι και κράτησε το μηδέν. Στο 90+1’ το σουτ του Μαλέ πέρασε μόλις άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκάτι με σωτήριο τάκλιν σταμάτησε το πλασέ του Γκιάσι απο τα δεξιά.

Εμπολι: Βάσκεθ, Ισμάιλι, Γκοκλιχίτζε, Βίτι, Πετσέλα, Γκιασί, Γκράσι (76’ Εκόνγκ), Χέντερσον (89’ Χάας), Μαλέ, Κολόμπο (63’ Πελέγκρι), Εσπόζιτο (76’ Αντζορίν)

Γιουβέντους: Περίν, Καλουλού, Μπρέμερ, Γκάτι, Καμπιάσο, Λοκατέλι (66’ Τουράμ), Ντόουγκλας Λουίζ (65’ Φατζόλι), Γκονζάλες (66’ Γουεά), Κουπμάινερς, Γιλντίζ (66’ Εμπανγκουλά), Βλάχοβιτς

Κόμο – Μπολόνια 2-2

Η Κόμο έφθασε κοντά στην πρώτη φετινή νίκη της, αλλά τελικά η Μπολόνια κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, για την 4η αγωνιστική στη Serie A, ύστερα από την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στο Nations League.

Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας προηγήθηκε νωρίς με το αυτογκόλ του Κασάλε (7′) και στη συνέχεια συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στο 53ο λεπτό κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Κουτρόνε, με την Μπολόνια όμως να μειώνει αρχικά με τον Κάστρο (76′) και τελικά ν’ «αρπάζει» το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με τον Ιλινγκ-Τζούνιορ.

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης ήταν στον πάγκο των «ροσομπλού» και δεν αγωνίστηκε.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Κόμο-Μπολόνια 2-2
Έμπολι-Γιουβέντους 0-0
Μίλαν-Βενέτσια 14/9
Τζένοα-Ρόμα 15/9
Αταλάντα-Φιορεντίνα 15/9
Τορίνο-Λέτσε 15/9
Κάλιαρι-Νάπολι 15/9
Μόντσα-Ίντερ 15/9
Πάρμα-Ουντινέζε 16/9
Λάτσιο-Βερόνα 16/9

Only in

Ανοικτή η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Τα φαβορί για το β’ γύρο

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τρεις υποψηφίους να «μάχονται» για το β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024