Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η ιστορική νίκη στο Άνφιλντ, η αποθέωση για Μαρινάκη και το σπουδαίο ξεκίνημα της Νότιγχαμ Φόρεστ (pics+vid)

Η ιστορική νίκη στο Άνφιλντ, η αποθέωση για Μαρινάκη και το σπουδαίο ξεκίνημα της Νότιγχαμ Φόρεστ (pics+vid)

Έγραψε ιστορία η Νότιγχαμ Φόρεστ με το διπλό στην έδρα της Λίβερπουλ – Αποθέωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον κόσμο της βρετανικής ομάδας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση επικράτησε στο Άνφιλντ της Λίβερπουλ με 1-0 και προκάλεσε… σεισμό στην Premier League. Μια τεράστια νίκη για την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, με τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του να φεύγουν με το διπλό από την έδρα της Λίβερπουλ και να γράφουν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου.

Μια εμφάνιση – απόδειξη του σπουδαίου συνόλου που έχει δημιουργήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ να υποκλίνονται μπροστά του και να τον ευχαριστούν για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο άνθρωπος που ανέβασε την Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League και αυτός που έχει την έχει μετατρέψει σε μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, με τον κόσμο του βρετανικού συλλόγου να τον αποθεώνει σε κάθε αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά ήταν τα πανό που υπήρχαν στο Άνφιλντ, στα οποία απεικονίζονταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και από κάτω έγραφε: «Ο Σερίφης του Νότιγχαμ».

Ο κόσμος της Νότιγχαμ αναγνωρίζει τη σπουδαία συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με τις σωστές κινήσεις που έχει κάνει έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα, που όχι μόνο κοιτάει στα μάτια τα μεγαθήρια της Premier League, αλλά τα κερδίζει.

Όπως έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ανφιλντ, με την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να νικάει εκτός έδρας την Λίβερπουλ για πρώτη φορά μετά το 1969. Μάλιστα, εκείνη η νίκη ήταν πέντε μήνες πριν πατήσει ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι.

Από εκείνο το παιχνίδι και έπειτα η Λίβερπουλ έτρεχε ένα αήττητο 28 αναμετρήσεων απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένα σερί το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα, μετά την τεράστια εμφάνιση της ομάδας του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο και το σπουδαίο διπλό στο Άνφιλντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λίβερπουλ μέχρι το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Σήμερα, η Νότιγχαμ Φόρεστ της έβαλε γκολ και την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η Νότιγχαμ Φόρεστ χάλασε το ρεκόρ που πήγαινε να κάνει ο Άρνε Σλοτ, ο οποίος θα γινόταν ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Premier League που η ομάδα του θα κρατούσε το μηδέν στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στην κορυφαία κατηγορία του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολλανδός τεχνικός, μάλιστα, εάν η Λίβερπουλ νικούσε το παιχνίδι με τη Φόρεστ κρατώντας το μηδέν στην άμυνα θα γινόταν μόλις ο πέμπτος προπονητής στην ιστορία της Premier League που η ομάδα του θα ξεκινούσε με 4/4 χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η Λίβερπουλ, μέχρι το σημερινό παιχνίδι, είχε ηττηθεί μόλις μια φορά σε 24 παιχνίδια που είχαν διεξαχθεί μετά από διακοπή για αγώνες εθνικών ομάδων. Τελευταία φορά που είχε χάσει εντός έδρας μετά από διακοπή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2014 από την Άστον Βίλα.

Οι Reds ηττήθηκαν επίσης για πρώτη φορά σε αγώνα της Premier League που ξεκίναγε στις 15:00 (σ.σ τοπική ώρα) Σαββάτου μετά το 2015, όταν είχαν χάσει από την Γουέστ Χαμ.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Λίβερπουλ είχε σκοράρει τρία ή περισσότερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια που είχε υποδεχθεί την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Άνφιλντ, με τους φιλοξενούμενους, όμως, σήμερα να αλλάζουν τα δεδομένα και να παίρνουν μια σπουδαία νίκη, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ από τους παίκτες του Άρνε Σλοτ.

Μια τεράστια εμφάνιση και μια επική νίκη, που φέρει τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα, που παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Η Νότιγχαμ μάλιστα μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της Premier league, έχοντας 8 βαθμούς, με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στο ενεργητικό της (4-2 γκολ).

Only in

Ανοικτή η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Τα φαβορί για το β’ γύρο

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τρεις υποψηφίους να «μάχονται» για το β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024