Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Athens Kallithea 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (vid)

Λαμία – Athens Kallithea 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (vid)

Λαμία και Athens Kallithea έμειναν στο 0-0 και πήραν από έναν βαθμό. Δοκάρι ο Βαλμπουενά στο 86′ για τους φιλοξενούμενους.

«Ασφαιρες» Λαμία και Athens Kallithea στη Φθιώτιδα, στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες «ξύπνησαν» αργά, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Βαλμπουενά στο 86′, αλλά έμειναν στο 0-0.

Παιχνίδι χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με το σουτ του Τιερί Μουτίνιο στο 13’ να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κόστιτς. Πέντε λεπτά αργότερα, το φάουλ του Νεντίμ Μέκιτς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έφερε την μπάλα στην αγκαλιά του καλά τοποθετημένου Μπερναμπέ Μπαραγάν.

Λίγο μετά το ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ, με τον Γιώργο Μανθάτη (31’) να μην κάνει καλά το διαγώνιο σουτ υπό την πίεση του Αρτέμ Μπίκοβ. Ακολούθησε το σουτ του Ρόμπερτ Ουλντρίκις (33’), που ωστόσο δε βρήκε στόχο, με την Καλλιθέα να ανεβάζει την απόδοσή της αλλά το ημίχρονο να λήγει χωρίς γκολ.

Παρόμοιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με πολλά λάθη και αρκετές διακοπές να μην ευνοούν στο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι ήταν αυτή, πάντως, που άγγιξε το γκολ στο 59’, με τον Ντεμέτριους με φαλτσαριστό πλασέ να αναγκάζει σε εντυπωσιακή – και συνάμα σωτήρια – επέμβαση τον Κόστιτς.

Ακολούθησαν δυο καλές στιγμές για τους Φθιώτες. Αρχικά ο Άνχελ Ενρίκεζ (71’) δεν μπόρεσε για εκατοστά να έρθει σε επαφή με την μπάλα στη σέντρα του Βεντάντ Ραντόνια κι εν συνεχεία από το φάουλ του Βλαχομήτρου (72’) η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μπαραγάν. Μετά… χαμός.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βρουν δίχτυα και στο 83’, ωστόσο απέτυχαν δις: αρχικά ο Κόστιτς απέκρουσε με δυσκολία το αριστερό σουτ του Τζιάνι Ελία, με τον Ντεμέτριος να αστοχεί στη συνέχεια της φάσης μετά το γύρισμα του Βαλμπουενά.

Δυο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ενρίκες να δοκιμάσει την τύχη του, αλλά το δυνατό βολέ που επιχείρησε μετά την κεφαλιά-πάσα του Ανέστη Βλαχομήτρου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαραγάν.

Ο γερόλυκος Βαλμπουενά στάθηκε άτυχος στο 86’, καθώς στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κόστιτς ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Γιώργου Κορνέζου δεν ανησύχησε τον Μπαραγάν. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Λαμία να φτάνει τους πέντε βαθμούς και την Athens Kallithea FC στους τρεις.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σάντμπεργκ (81′ Γκοτζαμανίδης), Κορνέζος, Αντράντε, Ραντόνια, Μπίκοβ (69′ Ενρίκεζ), Νούνιες, Ρινγκ (69′ Σαραμαντάς), Γκουίντο (53′ Φουρτάδο), Μέκιτς (69′ Δοϊρανλής), Βλαχομήτρος.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Πασαλίδης, Ισιμάτ, Μιρίν, Μότοκ, Μανθάτης, Μερκάτι (70′ Ματίγια), Ντιμπά, Σοΐρι, Μουτίνιο (70′ Βαλμπουενά), Ντεμέτριους (86′ Λουκίνας), Ουλντρίκις (58′ Τζιάνι).

Only in

Ανοικτή η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Τα φαβορί για το β’ γύρο

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τρεις υποψηφίους να «μάχονται» για το β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024