Με δυναμικό τρόπο επέστρεψε η Premier League μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ θριάμβευσε στο «Άνφιλντ» επικρατώντας της Λίβερπουλ με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νούνο δεν άφησε περιθώρια στους «κόκκινους» και έφυγε με τους τρεις πόντους στην… τσέπη από το ιστορικό γήπεδο, «χαρίζοντας» μάλιστα και την πρώτη ήττα του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι στο 72ο λεπτό μετά την ασίστ του Άντονι Ελάνγκα.

Μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Το αποτέλεσμα στο Μέρσεϊσαϊντ εκμεταλλεύτηκε η Μάντσεστερ Σίτι που επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας της Μπρέντοφορντ. Οι «σφήκες» μπορεί σόκαραν τους «πολίτες» σκοράροντας με τον Γιοάν Βισά μόλις στα 23″ για το 1-0, όμως Έρλινγκ Χάαλαντ είχε άλλη άποψη.

Ο Νορβηγός στράικερ δεν είχε όρεξη για… παιχνίδια με δύο προσωπικά του τέρματα στο 19ο λεπτό και το 32ο ολοκλήρωσε την ανατροπή, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με 2-1 και την έφερε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Μπράιτον-Ίπσουιτς 0-0

Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 2-2

Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 1-1

Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1

Μάντσεστερ Σίτι-Μπρέντφορντ 2-1