Μετά το κάκιστο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, η Μίλαν διέλυσε με 4-0 την Βενέτσια στο «Σαν Σίρο» για την τέταρτη αγωνιστική και έκανε σεφτέ στη Serie A.

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Φονσέκα που είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Οι «ροσονέρι» μπήκαν φουριόζοι και μόλις στο 2′ άνοιξαν το σκορ όταν ο Λεάο βρήκε με τακουνάκι τον Ερναντές που σούταρε κι έκανε το 1-0. Από κόρνερ του Πούλισιτς στο 16′ ο Γκάμπια με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τη Μίλαν που σκόραρε άλλες δύο φορές μέχρι το ημίχρονο από τη βούλα του πέναλτι.

Στο 25′ ο Γιόρονεν έκανε πέναλτι στον Άμπραχαμ και ο Πούλισιτς εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0 ενώ στο 29′ οι γηπεδούχοι πήραν νέο πέναλτι για πάτημα του Σλινγκτίενε στον Λεάο και ο Άμπραχαμ εκτέλεσε για το 4-0. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και στο 70′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ζαμπάνο, όμως, το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Καβίλια στον Λόφτους-Τσικ μετά από εξέταση του VAR. Μάλιστα, ο μέσος της Βενέτσια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

Μίλαν: Μενιάν, Έμερσον, Γκάμπια, Πάβλοβιτς, Ερναντές, Λόφτους-Τσικ, Φοφανά(79’ Τζέρολι), Ρέιντερς(63’ Οκαφόρ), Πούλισιτς(78’ Τσουκουέζε), Λεάο(63’ Ρέιντερς), Άμπραχαμ(74’ Μούσα)

Βενέτσια: Γιόρονεν, Ίτζες, Σλινγκτίενε, Σβόμποντα, Μπούσιο, Ντάνκαν(64’ Γιεμπόα), Καντέλα, Καβίλια, Ζαμπάνο(89’ Καρμπόνι), Οριστάνιο(64’ Ντουμπιά), Πογιάνπαλο