Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ηχηρό μήνυμα ανιδιοτελούς προσφοράς και ζωής (pics+vid)

Ολυμπιακός: Ηχηρό μήνυμα ανιδιοτελούς προσφοράς και ζωής (pics+vid)

Το Σάββατο (14/9) πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έδειξε για μία ακόμη φορά την προσφορά του στην κοινωνία, πραγματοποιώντας το πρωί του Σαββάτου (14/9) εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης», στέλνοντας ξανά ηχηρό μήνυμα ανιδιοτελούς προσφοράς, συμβάλλοντας στο να υπάρχει επάρκεια αίματος.

Πρόσφεραν, έτσι, ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, που κάθε μέρα σώζει τις ζωές συνανθρώπων μας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ανέφερε στο πλαίσιο της αιμοδοσίας: «Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μου έδωσε την εντολή, αφουγκραζόμενος το πρόβλημα της έλλειψης αίματος, να αυξήσουμε τις αιμοδοσίες σε δύο. Έτσι, κάθε εξάμηνο κάνουμε αιμοδοσία, γιατί το αίμα δίνει ζωή. Ήμουν 45 χρόνια αιμοδότης, δεν χρειάστηκα ποτέ αίμα, αλλά πάντα έδινα αίμα για τον συνάνθρωπο.

Δέκα λεπτά, είναι μια ζωή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα ανταποκρίνεται με ζέση. Εμείς την τράπεζα αίματος του Ολυμπιακού δεν τη χρησιμοποιούμε, δεν την καταναλώνουμε. Τη δίνουμε για τον λαό. Γι’ αυτό και ο Πρόεδρός μας μάς ζήτησε να πραγματοποιούμε δύο αιμοδοσίες, να αυξήσουμε το αίμα για το Aντικαρκινικό Νοσοκομείο, το οποίο είναι Νοσοκομείο πόνου και ελπίδας».

Ο Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά “Μεταξά”, κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι παρών σε κάθε κοινωνική ανάγκη της πόλης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Βασιλειάδη για τη φιλοξενία στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και όλους τους αιμοδότες που συρρέουν. Καταγράφουμε νέο ρεκόρ συμμετοχής. Κάθε μέρα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στο Νοσοκομείο Μεταξά, στο τμήμα αιμοδοσίας. Όλοι οι αιμοδότες που έρχονται στην εθελοντική αιμοδοσία του Ολυμπιακού, έρχονται χωρίς κανένα όφελος. Δεν έχουν να περιμένουν κάτι. Απλά έρχονται για να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους που έχει ανάγκη από αίμα».

Only in

Πυρ και μανία οι ξενοδόχοι με τους νέους φόρους - Κάνουν λόγο για ταξικά μέτρα

Για «οριζόντιο» μέτρο αύξησης του τέλους της κλιματικής αλλαγής που πλήττει κυρίως τις μικρές μονάδες και όχι τις μεγάλες αλυσίδες κάνουν λόγο οι ξενοδόχοι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024