Εύκολο απόγευμα Σαββάτου είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με σκορ 3-0 της Σαουθάμπτον στο «St Mary’s Stadium», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League και ανέβηκαν στην 7η θέση έχοντας 6 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Οι Ματάις Ντε Λιχτ (35′), Μάρκους Ράσφορντ (41′) και Γκαρνάτσο (90+6′) υπέγραψαν τη νίκη της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ, η οποία πέτυχε το πρώτο της «διπλό» στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα.

Σε έξι λεπτά πήρε προβάδισμα δύο γκολ και στο 90+6′ ο Γκαρνάτσο έβαλε το… κερασάκι!

Η Σαουθάμπτον είχε τις ευκαιρίες της για να ανοίξει εκείνη πρώτη το σκορ. Στο 7′ ο Ντίμπλινγκ έκανε μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια, έφτασε άνετα μέχρι την περιοχή της Γιουνάιτεντ, πλάσαρε στην απέναντι γωνία του Ονάνα, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 33’ ο Νταλό ανέτρεψε τον Ντίμπλινγκ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Άρτσερ εκτέλεσε, αλλά ο Ονάνα το έπιασε, σε μία πολύ κομβική στιγμή του ματς. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Ντε Λιχτ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και έκανε το 1-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 41′ ουσιαστικά οι «κόκκινοι διάβολοι» κλείδωσαν τη νίκη. Στο 41′ ο Ράσφορντ με πολύ ωραίο πλασέ νίκησε τον συμπατριώτη του και διαμόρφωσε το 2-0 για το σύνολο του Τεν Χαγκ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90+6′ ο Γκαρνάτσο. Μετά από γύρισμα του Νταλό, ο Αργεντινός σκόραρε και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της επικράτησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σαουθάμπτον: Ράμστνεϊλ, Σουγκουβάρα, Μπέντναρεκ, Στίφενς, Ντίμπλινγκ (63’ Φρέιζερ), Φερνάντες (81’ Χάργουντ-Μπέλις), Ντάουνς, Ουγκοτσούκου (63’ Λαλάνα), Γουόκερ Πίτερς, Μπρέρετον Ντίαζ (63’ Κορνέ), Άρτσερ (63’ Στιούαρτ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Μαζράουι (74΄Μαγκουάιρ), Ντε Λιχτ (87΄Κασεμίρο), Λισάντρο Μαρτίνες (77΄Έβανς), Νταλότ, Μέινου, Έρικσεν (73΄Ουγκάρτε), Ντιαλό, Ράσφορντ (73΄Γκαρνάτσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ζίρκζι