Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το «κανονάκι» του Τεν Χαγκ και η επόμενη… πίστα στο Λονδίνο

Το «κανονάκι» του Τεν Χαγκ και η επόμενη… πίστα στο Λονδίνο

Πως είδαν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σαουθάμπτον και τι εκτιμούν για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στο Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε τον «σκόπελο» της Σαουθάμπτον στην σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο St Mary’s stadium και η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίχως άλλο μια «ανάσα» για τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν τις προηγούμενες μέρες, με το κυριότερο εξ αυτών να κάνει λόγο για απομάκρυνση του Ολλανδού από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που η ομάδα του Μάντσεστερ δεν έπαιρνε τη νίκη, καθώς το κλίμα ήταν πολύ αρνητικό για τον Τεν Χαγκ.

Όχι πως άλλαξαν βέβαια και πολλά πράγματα μετά τη νίκη επί της Σαουθάμπτον, καθώς αν κρίνει κάποιος από τον τρόπο με τον οποίο «είδαν» τη νίκη της Γιουνάιτεντ τα αγγλικά μέσα, ένα πράγμα θα διαπιστώσει.

Ο 54χρονος τεχνικός της Γιουνάιτεντ πήρε μια βαθιά ανάσα καθώς κατάφερε να πάει στην επόμενη… πίστα, χρησιμοποιώντας το τελευταίο «κανονάκι» που είχε στην διάθεσή του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η κατάσταση διαφοροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Ναι, ήταν μια νίκη ανακούφισης για τον προπονητή της Γιουνάτεντ αλλά είναι βεβαίως προφανές πως αυτή η νίκη δεν είναι αρκετή για να διαμορφώσει ένα καλύτερο περιβάλλον για τον Τεν Χαγκ στο Ολντ Τράφορντ.

Η πίεση παραμένει μεγάλη και το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο είναι με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας.

Τα αγγλικά μέσα θεωρούν πως ο Ολλανδός τεχνικός είναι πολύ τυχερός που η Γιουνάιτεντ έχει στο πρόγραμμα τα δύο ματς με Σαουθάμπτον και Πάλας αλλά εδώ γεννάται κι ένα μεγάλο ερώτημα.

Ακόμα κι αν η Γιουνάιτεντ νικήσει την ομάδα του Λονδίνου, υπάρχει κάποιος που να θεωρεί ότι λύθηκαν ως δια… μαγείας τα αγωνιστικά προβλήματα ή μπορεί να βρίσκεται υπό καθεστώς διαρκούς αμφισβήτησης ο Ολλανδός στο Ολντ Τράφορντ;

Είναι αδύνατον ν’ αλλάξει η κατάσταση όταν ένας προπονητής νιώθει πως «παίζει το κεφάλι του» σε κάθε παιχνίδι, ειδικά μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί άραγε ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να επανέλθει ηρεμία στο «θέατρο των ονείρων»; Αυτό σίγουρα θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο για τον προπονητή της αγγλικής ομάδας αλλά οι πιθανότητες είναι λιγοστές.

Γι’ αυτό άλλωστε και τα μέσα ενημέρωσης στο Νησί επισημαίνουν ότι ο Τεν Χαγκ πήρε μια ανάσα μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σαουθάμπτον, αλλά η θέση του παραμένει επισφαλής.

Η κριτική άλλωστε που δέχεται ο Ολλανδός είναι σκληρή και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι πριν από λίγες μέρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο καυτηρίασε τις δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή.

Only in

ΗΠΑ, Άγρια Δύση

Από «φάρος» Δημοκρατίας, εκκολαπτήριο της κουλτούρας της βίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024