Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πίτερς «φώναξε» και… ακούστηκε δυνατά

Ο Πίτερς «φώναξε» και… ακούστηκε δυνατά

Ο Αμερικανός έδειξε πως θα είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό και την φετινή σεζόν

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Βίρτους στο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Ηράκλειο με 78-66 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό τη Κυριακής, εκεί που θ’ αντιμετωπίσει την Φενέρ.

Δεν χωρά αμφιβολία πως μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Άλεκ Πίτερς, με τον Αμερικανό να τελειώνει το παιχνίδι με 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ, δίνοντας μια ξεκάθαρη «απάντηση» στο αν μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του λιμανιού και την φετινή περίοδο.

Και από που προκύπτει το ερώτημα; Κάποιοι θεωρούν πως μετά την επιστροφή του Βεζένκοφ τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Αμερικανό, αλλά ο Πίτερς «φωνάζει» δυνατά πως είναι παρών και θα είναι πολύτιμος και την φετινή σεζόν για τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό το είδαμε άλλωστε και σε διαστήματα του σημερινού αγώνα, που ο Πίτερς συνυπήρξε με τον Σάσα στο παρκέ και το δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό.

Ο Πίτερς, που έδωσε και σήμερα στον Ολυμπιακό τα εύστοχα τρίποντα (είχε3/4) συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν κι αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο κόουτς της ομάδας του λιμανιού είδε τον Αμερικανό να είναι σε καλή κατάσταση ενώ και ο Βεζένκοφ βοήθησε πολύ, έχοντας 15 πόντους και τρία κλεψίματα.

Είναι βεβαίως νωρίς ακόμα και οι ομάδες θέλουν δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά κανείς δεν μπορεί να «προσπεράσει» την εξαιρετική εικόνα του Πίτερς αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πήρε τη νίκη η ομάδα του λιμανιού.

Κι αναφερόμαστε φυσικά στην τέταρτη περίοδο του αγώνα, εκεί που ο Ολυμπιακός επιστράτευσε την άμυνα του για να «πνίξει» την ιταλική ομάδα και κατάφερε να κάνει σκορ 21-10.

Μέσα από την άμυνα τους λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και αυτή η καλή άμυνα έδωσε στους πειραιώτες την πρόκριση στον τελικό.

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ τους παίκτες με τεράστιο ταλέντο στην επίθεση αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα θέλει να παίζει και σκληρή άμυνα.

Είδαμε λοιπόν τους «ερυθρόλευκους» να μην ξεχνούν τις βασικές τους αρχές και να στηρίζονται σ’ αυτές για να πετύχουν τον στόχο τους.

*Ο Βιλντόζα έδειξε ότι όσο θα περνά ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο επιδραστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και αναφερόμαστε και στην δημιουργία και στο σκοράρισμα.

*Τα λάθη ήταν πολλά και από τις δύο ομάδες αλλά αυτό είναι λογικό αυτή την περίοδο. Κάθε μέρα που θα περνά η βελτίωση όλων των ομάδων θα είναι ορατή.

Only in

Ανοικτή η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Τα φαβορί για το β’ γύρο

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τρεις υποψηφίους να «μάχονται» για το β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024