Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού τον τελικό του Σούπερ Καπ με τον ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν εύκολα του Δικεφάλου στο κλειστό της Ηλιούπολης με 32-25 και να κατακτούν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο, με τους παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς να ανοίγουν λογαριασμό και να κατακτούν τον πρώτο τίτλο στην ιστορική σεζόν των 100 ετών του Ολυμπιακού.

Η πρώτη κούπα της σεζόν στο χάντμπολ βάφτηκε… ερυθρόλευκη!

Το μέτρημα για τον πειραϊκό σύλλογο άρχισε, με όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη να έχουν δυναμώσει πάρα πολύ, χάρη στην αμέριστη στήριξη του κόσμου και να ετοιμάζονται για σπουδαία πράγματα, όπως φυσικά και οι αντίστοιχες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-2, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 10-6. Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 16-13. Στην αρχή του δεύτερου μέρους οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 23-19 και στη συνέχεια με 26-20, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης οι παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς κυριάρχησαν και στις δύο πλευρές του παρκέ, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να φτάνει με… μαθηματική ακρίβεια στο 32-25 και στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Η χρυσή βίβλος του Σούπερ Καπ:

1999 Ιωνικός

2022 Ολυμπιακός

2023 Ολυμπιακός

2024 Ολυμπιακός