Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Δικτάτορας με τακούνια»: Έξαλλοι με την Μέγκαν Μαρκλ οι εργαζόμενοί της

«Δικτάτορας με τακούνια»: Έξαλλοι με την Μέγκαν Μαρκλ οι εργαζόμενοί της

Στο στόχαστρο βρίσκεται για μια ακόμα φορά η Μέγκαν Μαρκλ, αυτή τη φορά εξαιτίας της συμπεριφοράς της απέναντι στους υπαλλήλους και το προσωπικό της.

Δεν έχει περάσει μέρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να μην κάνουν ένα πέρασμα από τον Τύπο. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, αυτό το πέρασμα, μόνο για καλό δεν είναι.

Και τώρα ένα νέο δημοσίευμα του Hollywood Reporter βάζει για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο τη δούκισσα του Σάσεξ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μέγκαλ Μαρκλ έχει πολύ κακή συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους και υπαλλήλους της, οι οποίοι την κατηγορούν ότι συμπεριφέρεται σαν ντίβα ενώ πίσω από την πλάτη της την αποκαλούν «Δούκισσα Δύσκολη».

Σύμφωνα με το άρθρο και πηγές κοντά στο ζευγάρι, η Μαρκλ είναι μια «δικτάτορας με τακούνια, που τρομοκρατεί τους υπαλλήλους της». Μάλιστα μια πηγή είπε στο Hollywood Reporter «την είδα να κάνει έναν σοβαρό άντρα να βάζει τα κλάματα με τη συμπεριφορά της».

Οι συνεργάτες τους κατηγορούν τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ότι «αλλάζουν πολύ εύκολα απόφαση και δεν έχουν υπευθυνότητα», ωστόσο προσθέτουν ότι ο δούκας του Σάσεξ διαθέτει μια γλυκιά και γοητευτική προσωπικότητα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συζητιέται αρνητικά η συμπεριφορά της Μαρκλ. Σύμφωνα με τον ειδικό στα θέματα της βασιλικής οικογένειας Χιούγκο Βίκερς, η 43χρονη πρώην ηθοποιός είχε την ίδια κακή συμπεριφορά και όταν βρισκόταν στην Αγγλία.

«Μια φορά μίλησε με απαράδεκτο τρόπο σε ένα μέλος του προσωπικού, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η βασίλισσα Ελισάβετ να τους επισκεφθεί στο σπίτι τους για να την επιπληξη» θυμάται ο Χιούγκο Βίκερς.

Όπως ήταν λογικό, πολλοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν την παραίτηση του Τζος Κέτλερ πριν από λίγο καιρό, ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο του επιτελάρχη του πρίγκιπα Χάρι αλλά άντεξε δίπλα τους μόλις για τρεις μήνες.

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024