Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η συζυγός τους μοιράστηκαν μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, μερικές ημέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο τους στο Costa Navarino, γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Εύα. Το ζευγάρι έκανε μια κοινή ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Συγκεκριμένα, η Μαράια  δημοσίευσε μία σειρά από οικογενειακά τους στιγμιότυπα με τη μικρή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στη μικρή μας πριγκίπισσα. Το πιο γλυκό κοριτσάκι στο σπίτι μας γεμάτο τρέλα. Η μαμά, ο μπαμπάς και τα αδέρφια σου σε αγαπάμε κοριτσάκι μου».

Το χρονικό του έρωτά τους

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν τον χειμώνα του 2016, όταν ο Αντετοκούνμπο βρισκόταν στις ΗΠΑ και η Μαράια είχε τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor Buisiness.

Η επίσης αθλήτρια Μαράια, από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Βasketball Operations». Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους «Rice Owls». Τα κοινά του ζευγαριού είναι πολλά και κοινή ήταν και η παρέα τους μέσα από την οποία γνωρίστηκαν. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και προσφάτως την Εύα. Τέλος, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο «Greek Freak» παντρεύτηκε στην Πελοπόννησο την Ρίντλσπιγκερ, έχοντας δίπλα του λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Μεταξύ των καλεσμένων στο γάμο βρέθηκαν ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης, Κρις Μίντλετον, ο Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο Λεμπρόν Τζέιμς καθώς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μετά τον γάμο, τη συγκίνση, τη χαρά και τις υψηλές αφίξεις παικτών του NBA στο Costa Navarino της Πελοποννήσου ο Γιάννης Αντετοκούμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έφυγαν για την αγαπημένη τους Μύκονο.

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024