Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Kέιτ Γουίνσλετ: Αποκάλυψε τη θεραπεία που υποβλήθηκε για να αυξήσει την λίμπιντό της

Kέιτ Γουίνσλετ: Αποκάλυψε τη θεραπεία που υποβλήθηκε για να αυξήσει την λίμπιντό της

Ποια είναι εκείνη θεραπεία που έκανε η Kέιτ Γουίνσλετ με σκοπό να αυξήσει τις «ορέξεις» της;

H Kέιτ Γουίνσλετ έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την ερωτική της ζωή που δεν είχαμε ξαναακούσει. Η 48χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο podcast «How to fail» και ανέφερε πως υποβλήθηκε σε θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης, προκειμένου να ενισχύσει τη λίμπιντό της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός του Τιτανικού είπε πως πήρε αυτή την απόφαση λόγω ορμονικών διαταραχών που προκύπτουν από τον θυρεοειδή. «Μερικές φορές, οι γυναίκες κάνουν βουτιά στη λίμπιντό τους, επειδή πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν στον θυρεοειδή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επίσης, θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι με το επίπεδο της τεστοστερόνης που έχετε. Πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη στο σώμα τους. Όταν τελειώνει, πρέπει να την αντικαταστήσεις κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και σε κάνει να νιώθεις και πάλι σέξι».

Η δήλωσή της

Η ηθοποιός εξήγησε στους ακροατές πως η ίδια είχε αυτό το πρόβλημα και το αντιμετώπισε, λαμβάνοντας την τεστοστερόνη που της έλειπε. «Τα σώματά μας είναι περίεργα και συμπεριφέρονται με περίεργους τρόπους. Ειδικά καθώς μεγαλώνουμε», είπε κλείνοντας. Είναι βέβαια γνωστό σε όλους μας πως όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν, με την έλευση ειδικά της εμμηνόπαυσης, οι ορμόνες στο σώμα τους είναι σαν σε roller-coaster. Από την άλλη, είναι τελικά πράγματι αλήθεια πως οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί με περισσότερα ανδρογόνα είναι «θερμότερες»; Περιμένουμε τώρα να μας πει ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Τί είχε πει για την ηλικιακή ομάδα των 40

Ας μην ξεχνάμε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πριν δύο χρόνια δήλωσε τα 40 είναι η πιο σέξι δεκαετία μιας γυναίκας. «Τα 40 σου είναι η πιο σέξι και ισχυρή δεκαετία σου», είχε πει χαρακτηριστικά. Μάλιστα σχετικά με το σύνολο των γυναικών στα 40 είπε: «Οι γυναίκες φτάνουν στα 40 και σκέφτονται: «Αυτή είναι η αρχή της παρακμής. Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και να ξεθωριάζουν προς κατευθύνσεις που δεν θέλω να ακολουθήσουν πια», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στο Woman’s Hour του BBC.

«Αλλά εγώ αποφάσισα ότι όχι. Γινόμαστε πιο γυναίκες, πιο δυνατές, πιο σέξι… ωριμάζουμε περισσότερο μέσα στον εαυτό μας. Έχουμε ευκαιρίες να πούμε τη γνώμη μας. Να μη φοβόμαστε τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς. Να μη μας νοιάζει τόσο πολύ το πώς φαινόμαστε». Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής, είχε πει η Κέιτ Γουίνσλετ, είναι «καταπληκτική».

Only in

Πολύπλοκη και δύσκολη η ρυμούλκηση του «SOUNION» που χτυπήθηκε από τους Χούθι

Τα ρυμουλκά έχουν συνδεθεί επιτυχώς με το πλοίο και η ρυμούλκηση του δεξαμενόπλοιου σε ασφαλή τοποθεσία βρίσκεται σε εξέλιξη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024