Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λαοθάλασσα στην Ερμού αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη»

Λαοθάλασσα στην Ερμού αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη»

«Έκρηξη» αγάπης από τους fans για τον «Greek freak» - Χιλιάδες κόσμου φώναζαν το όνομά του και ζητούσαν αυτόγραφο ή μία φωτογραφία μαζί του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Κυριακής (15/09), σε εκδήλωση μαγαζιού των αδελφών Αντετοkounbros και -απλά και μόνο με την παρουσία του- κατάφερε να αποκλείσει ολόκληρο τον δρόμο της Ερμού.

Ο Γιάννης προκάλεσε «σεισμό» με την εμφάνισή του, καθώς χιλιάδες θαυμαστές έτρεξαν κοντά του για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία. Το αποτέλεσμα ήταν ο εμπορικός δρόμος της Ερμού να γίνει απροσπέλαστος με τον ίδιο να κινείται με δυσκολία ανάμεσα στο πλήθος που φώναζε το όνομά του.

«Έκρηξη» αγάπης από τους fans για τον Γιάννη – Δείτε βίντεο

Μαζί με τα αδέρφια του (Θανάση, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε κατάστημα της ιδιοκτησίας τους, με τον κόσμο να παθαίνει «πανικό» με τον «Greek freak».

Οι fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς, για τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος των Αντετοkounbros σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να βρεθούν κοντά στον «Greek freak».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταμάτησε να χαμογελάει, βλέποντας την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και μάλιστα σχολίασε μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη».

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δραστηριοποιούνται εμπορικά και στην Ελλάδα, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί η Antetokounbros Academy.

Only in

Κλίμα απαισιοδοξίας για την οικονομία (και) στον επιχειρηματικό κόσμο, δεν πείθουν τα κυβερνητικά μέτρα

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το οικονομικό κλίμα δεν πείθει ούτε τις επιχειρήσεις που εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση το επόμενο εξάμηνο θα είναι αρνητική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024