Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Κυριακής (15/09), σε εκδήλωση μαγαζιού των αδελφών Αντετοkounbros και -απλά και μόνο με την παρουσία του- κατάφερε να αποκλείσει ολόκληρο τον δρόμο της Ερμού.

Ο Γιάννης προκάλεσε «σεισμό» με την εμφάνισή του, καθώς χιλιάδες θαυμαστές έτρεξαν κοντά του για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία. Το αποτέλεσμα ήταν ο εμπορικός δρόμος της Ερμού να γίνει απροσπέλαστος με τον ίδιο να κινείται με δυσκολία ανάμεσα στο πλήθος που φώναζε το όνομά του.

«Έκρηξη» αγάπης από τους fans για τον Γιάννη – Δείτε βίντεο

Μαζί με τα αδέρφια του (Θανάση, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε κατάστημα της ιδιοκτησίας τους, με τον κόσμο να παθαίνει «πανικό» με τον «Greek freak».

Οι fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς, για τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος των Αντετοkounbros σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να βρεθούν κοντά στον «Greek freak».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταμάτησε να χαμογελάει, βλέποντας την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και μάλιστα σχολίασε μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη».

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δραστηριοποιούνται εμπορικά και στην Ελλάδα, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί η Antetokounbros Academy.