Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τοποθετήθηκε τόπλες για την σημαντικότητα της αυτοπεποίθησης

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τοποθετήθηκε τόπλες για την σημαντικότητα της αυτοπεποίθησης

Τί ανέφερε στην ανάρτησή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της.

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς φροντίζει να μοιράζεται στιγμές της με τους θαυμαστές της στον λογαριασμό της στο Instagram πολύ συχνά. Αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έχει βγάλει από τη ζωή της. Η ποπ σταρ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν κι ένα στιγμιότυπο που ποζάρει τόπλες.

Μάλιστα αυτό έγινε λίγες μόνο μέρες μετα τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Σαμ Ασγκάρι, ο οποίος είπε δημοσίως πως δεν διάβασε το βιβλίο της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, αλλά και στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της και «έπαιξαν παιχνίδια με το μυαλό της».

Η ανάρτηση

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αναδημοσιεύω φωτογραφίες, αλλά μοιάζουν ίδιες με αυτές που δημοσίευσα στο τελευταίο βίντεο!!! Εικόνες μου πέρυσι που έβγαζαν νόημα και μοιάζουν με φέτος!!! Νομίζω ότι είναι καλό για τον αυτοπροσδιορισμό, την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους ανθρώπους έχω διώξει από τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, επειδή έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου… Ένα γλυκό, αφελές κορίτσι σαν εμένα και ένα «μπουμ» σε δύο δευτερόλεπτα… Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βλάψουν την αυτοπεποίθησή σου αν είσαι και εσύ πολύ ανοιχτός σαν εμένα!! Μου αρέσει τα πράγματα να έχουν νόημα σε αυτόν τον τρελό κόσμο».

Οι δηλώσεις του Σαμ Ασκάρι

Δεν ξέρουμε αν η εν λόγω ανάρτηση αποτελεί ή όχι μια απάντηση στον πρώην σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι,  ο οποίος έκανε τις προηγούμενες ημέρες κάποιες δηλώσεις για τον γάμο του με την Μπρίτνεϊ. Εκείνος και η ποπ σταρ υπήρξαν παντρεμένοι για λίγο, ενώ πλέον δεν διατηρούν καμία επαφή. Το πρώην ζευγάρι μας δείχνει πως και οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Λίγο μετά τον χωρισμό τους όμως, ο οποίος έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2023, η τραγουδίστρια έγραψε ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά της. Βέβαια, ο Σαμ παραδέχτηκε πρόσφατα πως δεν έχει διαβάσει το «The Woman In Me», καθότι δεν το θεώρησε σκόπιμο.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Ασκάρι δήλωσε για τη σχέση τους: «Όταν κάτι τελειώνει, φυσικά, θα υπάρξει μια στιγμή που θα είσαι λυπημένος ή αναστατωμένος, αλλά απλά να είσαι χαρούμενος που έγινε». Η δήλωση του personal trainer σημαίνει πως μόνο με καλά συναισθήματα και ευγνωμοσύνη αποχώρησε από τη σχέση αυτή. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Γιορτάστε το παρελθόν. Έτσι το βλέπω εγώ», και επιβεβαίωσε έτσι την έλλειψη μνησικακίας απέναντι στο pop-idol. Είναι, θα λέγαμε, σύνηθες στους ανθρώπους που χωρίζουν οι δρόμοι τους να κρατάνε κακές σχέσεις και να εμμένουν στις κακές στιγμές. Τέλος, δεν θέλησε να αποκαλύψει αν εκείνος και η σταρ είχαν υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας. Τόνισε όμως, για την Σπίαρς ότι «υπήρξαν πολλοί που την εκμεταλλεύτηκαν». Άραγε σε αυτό το τελευταίο σχόλιο να αναφέρεται η Μπρίτνεϊ και ποιοι, άραγε, εννοούνται εδώ;

Only in

Με μεγαλύτερες επιθέσεις απειλούν το Ισραήλ οι Χούθι - «Οι πύραυλοί τους θα ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα»

Οι αντάρτες Χούθι εκτόξευσαν πύραυλο κατά του Ισραήλ - Τι δήλωσε ο ηγέτης τους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024