Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Θα σου πω μια ιστορία»: Η συγκινητική ανάρτηση της Πωλίνας Μητσιμπόνα για τα 27 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

«Θα σου πω μια ιστορία»: Η συγκινητική ανάρτηση της Πωλίνας Μητσιμπόνα για τα 27 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Πέρασαν 27 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο μεγάλος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μητσιμπόνας και η κόρη του δεν τον ξέχασε.

Το ημερολόγιο έγραφε 13 Σεπτεμβρίου 1997 όταν το αμάξι το οποίο οδηγούσε ο Γιώργος Μητσιμπόνας θα συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με ημιφορτηγό στο ύψος του χωριού Γιάννουλη, 4,5 χιλιόμετρα από την Λάρισα. Λίγες ώρες αργότερα, ο παίκτης που είχε γράψει ιστορία στα ελληνικά γήπεδα θα άφηνε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 34 χρονών, σκορπώντας τη θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο.

Έχουν περάσει 27 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή και η κόρη του Πωλίνα, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, του είπε τη δικιά της ιστορία, δείχνοντάς ότι δεν τον ξεχνάει.

«Θα σου πω μια ιστορία για μένα που δεν ξέρω αν έχεις το στομάχι να την αντέξεις.. Μικρούλα λοιπόν τέτοια μέρα πριν 27 χρόνια έπαιζα με την αδερφή μου όταν μας φώναξε η μαμά να πάμε στο νοσοκομείο γιατί «χτύπησε ο μπαμπάς».. φτάνοντας όμως εκεί τα πράγματα άλλαξαν… κλάματα, φωνές και εγώ να μην καταλαβαίνω γιατί;

Γιατί σέρνουν την μαμά; Γιατί κλαίει; Στο πόδι δεν χτύπησε ο μπαμπάς; Γιατί φωνάζει γυρνάει πίσω; Από κει και πέρα κενό. Πάρτε τα παιδιά απ’ το σπίτι έλεγαν. Όχι δεν φεύγω απ’ τη μαμά.. γιατί τόσος κόσμος μαζεμένος στο σπίτι μας; Γιατί έφυγαν τα έπιπλα από το σαλόνι; Που πήγε ο μπαμπάς;

Και μετά.. τον είδα.. όσα χρόνια και να περάσουν αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ.. όχι εκεί μέσα ο μπαμπάς μου.. τι κάνει εκεί; Κοιμάται; Θα ξυπνήσει ; Δε γίνεται να μην ξυπνήσει… είναι ο μπαμπάς μου! Ο δυνατός .. ο ήρωας μου..

Μου χαμογέλασε.. το είδα πως μου χαμογέλασε… Από τότε λοιπόν η μικρή Πόλα.. έτσι με έλεγε ο μπαμπάς μου.. δεν έπαιζε πλέον στη γειτονιά τα απογεύματα αλλα πήγαινε στο κοιμητήριο.. κάθε απόγευμα μέχρι το βράδυ.. εκει τις γιορτές, εκει πάντα.. 2-3 φορές μας έκλεισαν και μέσα γιατί δεν καταλαβαίναμε πως περνούσε η ώρα.. ναι.. μικρό παιδάκι ήμουν εκεί που φοβάσαι να πας μεγάλος.. νύχτα. Με καντηλακια αναμμένα και τζαμάκια να τρίζουν. Από τότε λοιπόν είδα πολλά όπως καταλαβαίνεις.. είδα που καταλήγουμε.. σε ένα κουτί. Ό,τι ύψος και να έχεις καταλήγεις σε ένα κουτί! Απίστευτο; Ναι..

Συγγνώμη αν σου χάλασα τη διάθεση αλλα ήθελα να σου πω πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν είσαι τυχερός και δεν έχεις χάσει ποτέ κανέναν σε ζηλεύω.. είναι το μόνο πράγμα που ζηλεύω στη ζωή μου… δεν πέρασα όμορφα παιδικά χρόνια αλλα τουλάχιστον κατάλαβα πως πρέπει να εκτιμάω το κάθε τι.. πως τα χρήματα δεν γυρίζουν πίσω έναν άνθρωπο και πως πρέπει να λέμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή στους ανθρώπους μας.. πως τους αγαπάμε.. πριν γίνουν φωτογραφίες ..ή γίνουμε εμείς».

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1962 στη Λάρισα και έμελλε να γράψει ιστορία στα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα. Αγωνίστηκε στη Λάρισα, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Α.Ε. Τυρνάβου. Στην καριέρα του κατέκτησε ένα Κύπελλο και ενα Πρωτάθλημα με τους «βυσσινί», στη δεκαετία του ’80.

Only in

Πολύπλοκη και δύσκολη η ρυμούλκηση του «SOUNION» που χτυπήθηκε από τους Χούθι

Τα ρυμουλκά έχουν συνδεθεί επιτυχώς με το πλοίο και η ρυμούλκηση του δεξαμενόπλοιου σε ασφαλή τοποθεσία βρίσκεται σε εξέλιξη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024