Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά την κατάθεση του διαζυγίου τους. Οι δύο τους φαίνεται πως ανέπτυξαν μια τεταμένη συζήτηση σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς το Σάββατο.  Ο 53χρονος ηθοποιός έσκυψε για να μιλήσει στην 55χρονη πρωταγωνίστρια του «Maid in Manhattan», ενώ έκανε έντονες χειρονομίες με τα χέρια του.

Αργότερα, καθώς κάθονταν στο αυτοκίνητό τους, η Τζένιφερ φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, ενώ προσπαθούσε να το κρύψει. Ίσως ο λόγος που η τραγουδίστρια προσπαθούσε να μην φανούν τα συναισθήματα της να είναι το γεγονός πως τους (μέχρι πρότεινος) «Bennifer» συνόδευαν τα παιδιά και των δύο.  Συγκεκριμένα, παρόν ήταν τα παιδιά του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, όπως και τα 16χρονα δίδυμα της Λόπεζ, Εμ και Μαξ, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Οι βέρες

Την προσοχή μας έχει τραβήξει επίσης ανά διαστήματα το πώς οι δύο διαχειρίζονται τις βέρες τους από τότε που χώρισαν. Αυτή τη φορά, η Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους στο χέρι της, μαζί με μια χρυσή βέρα στο γαμήλιο δάχτυλό της. Το τελευταίο διάστημα και εν μέσω του χωρισμού του πρώην ζευγαριού, ο 53χρονος εθεάθη κατά καιρούς χωρίς τη βέρα του, ενώ αντιθέτως είδαμε την JLo μερικές φορές να φοράει τη δική της.

Τέλος, οι δύο ηθοποιοί δεν συναντήθηκαν ούτε στην πρεμιέρα της ταινίας τους «Unstoppable» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2024, καθώς ο Άφλεκ δεν πήγε. Μάλιστα εκεί η χολιγουντιανή σταρ είχε μια συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση με τον καλύτερο φίλο του πρώην συζύγου της, Ματ Ντέιμον, ο οποίος της κρατούσε τα χέρια σαν να της δίνει κουράγιο. Επιπλέον, πέραν της βέρας της που έλειπε από την εμφάνιση, από το φόρεμα της φαινόταν είτε να έχει καλύψει, είτε να έχει εντελώς αφαιρέσει το τατουάζ που είχε στο πλευρό της και σηματοδοτούσε το δεσμό τους. Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Λόπεζ τον Φεβρουάριο του 2023, έκανε ένα σύμβολο του απείρου -που βρίσκεται στο αριστερό της πλευρό- με το «Jennifer» γραμμένο στη μία άκρη και το «Ben» στην άλλη. Το σύμβολο είχε ένα βέλος που χτυπούσε στη μέση. Το αντίστοιχο τατουάζ του Μπεν Άφλεκ δείχνει ένα ζευγάρι διασταυρωμένων βελών που διακόπτονται από τα αρχικά του ζευγαριού.