Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της ποπ στην χώρα μας και ο οποίος έχει λατρευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο έπειτα από το θρυλικό «Shake it» στην Eurovision του 2004, βρέθηκε εχθές Σάββατο (14/9/2024) στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας όπου και μάγεψε τα πλήθη όχι μόνο με τις ικανότητες του ως τραγουδιστής αλλά και με τις χορευτικές του δεξιότητες.

«Αυτό που νιώθω κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό»

«Σάκη έρχομαι από Χανιά μόνο και μόνο για εσένα» του είχε γράψει μια θαυμάστρια του στο TikTok προ ημερών, με αφορμή ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ο τραγουδιστής στην εφαρμογή, στο οποίο αναφέρονταν στην επικείμενη συναυλία του. Ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Ήρθα από Κεφαλονιά μόνο για αυτή την συναυλία». Όπως όλα δείχνουν, όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Σάκης παραμένει στην κορυφή της ποπ κουλτούρας.

Η συναυλία

Τα πλήθη ζητωκραύγαζαν και φώναζαν «Σάκηηη» χειροκροτώντας, ενώ εκείνος παρουσίαζε μια σειρά από επιτυχίες του.

«Αυτό που νιώθω κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό» είπε σε κάποιο σημείο της συναυλίας ο τραγουδιστής, εμφανώς συγκινημένος, απευθυνόμενος στους χιλιάδες θαυμαστές και τις θαυμάστριες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς είπε στο κοινό: «Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό. Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω. Κάποιες φορές αυτό που νιώθει κάποιος δεν μπορεί να μεταφραστεί, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λόγια».

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το in