Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
H φωτογραφία του 1941 που έγινε viral – Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι το αγόρι κρατάει ένα «iPad»

H φωτογραφία του 1941 που έγινε viral – Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι το αγόρι κρατάει ένα «iPad»

Στο δεξί άκρο της φωτογραφίας, ένας έφηβος φαίνεται να κρατά ένα ορθογώνιο αντικείμενο που μοιάζει εντυπωσιακά με ένα σύγχρονο tablet ή iPad.

Μια φαινομενικά συνηθισμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1941 έχει πυροδοτήσει μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση, με ορισμένους χρήστες να υποστηρίζουν ότι μπορεί να περιλαμβάνει αποδείξεις για «ταξίδια στο χρόνο».

«Σινεφίλ που κουβαλάει iPad, εντελώς δεξιά»

Η εικόνα, που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Edwin Rosskam στη Νότια Πλευρά του Σικάγο, δείχνει μια ομάδα καλοντυμένων νέων να σχηματίζουν ουρά για να μπουν σε έναν κινηματογράφο. Ωστόσο, είναι μια λεπτομέρεια στο φόντο που έχει τραβήξει την προσοχή των διαδικτυακών χρηστών.

Στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας, ένας έφηβος φαίνεται να κρατάει ένα ορθογώνιο αντικείμενο που μοιάζει εντυπωσιακά με ένα σύγχρονο tablet ή iPad. Αυτή η λεπτομέρεια έχει οδηγήσει ορισμένους να υποθέσουν ότι ο νεαρός άνδρας μπορεί να ήταν ταξιδιώτης του χρόνου, μεταφέροντας κατά λάθος μια συσκευή από το μέλλον στο παρελθόν.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στην κοινότητα timetravelerscaught του Reddit, όπου ένας χρήστης επεσήμανε: «Σινεφίλ που κουβαλάει iPad, εντελώς δεξιά».

iPad carrying movie goes, all the way to the right
byu/bagelshmear2 intimetravelercaught

Ένας άλλος χρήστης συμφώνησε: «Αν κάνετε ζουμ από κοντά, αυτό είναι πολύ μεγάλο για να είναι “βιβλίο” ή “σημειωματάριο”, συν το ότι μπορείτε να δείτε αυτό που μοιάζει με το εικονικό λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος του».

Ωστόσο, άλλοι πιστεύουν ότι ο νεαρός απλά κρατάει ένα σημειωματάριο, με έναν σχολιαστή να λέει: «Μου φαίνεται σαν βιβλίο».

Ένας άλλος χρήστης παρείχε κάποιο ιστορικό πλαίσιο, αναφέροντας: «Στις πρώτες μέρες του κινηματογράφου, οι ταξιθέτες έψαχναν το κοινό για στυλό και σημειωματάρια για να αποτρέψουν τις λαθραίες αναπαραγωγές της ταινίας».Ένας άλλος σχολιαστής θαύμασε τη vintage γοητεία της φωτογραφίας, λέγοντας: «Είναι όλοι τόσο όμορφα ντυμένοι. Το να φοράτε τα κυριακάτικα ρούχα σας στον κινηματογράφο πρέπει να ήταν μια φανταστική εμπειρία».

*Με πληροφορίες από: NDTV | Φωτογραφία: Reddit

Only in

Κλίμα απαισιοδοξίας για την οικονομία (και) στον επιχειρηματικό κόσμο, δεν πείθουν τα κυβερνητικά μέτρα

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το οικονομικό κλίμα δεν πείθει ούτε τις επιχειρήσεις που εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση το επόμενο εξάμηνο θα είναι αρνητική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024