Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Αν έχεις τύχη, διάβαινε

Τα ζώδια σήμερα: Αν έχεις τύχη, διάβαινε

Τύχη βουνό σήμερα προβλέπει η μέρα. Κάποιοι πιο κοινωνικοί, κάποιοι πιο μοναχικοί – τέλος πάντων, όλοι καλά θα περάσετε σήμερα με τον δικό σας τρόπο όμως. – Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Κριέ, η Αφροδίτη από απέναντί σου, στο Ζυγό, σχηματίζει ένα ευεργετικό τρίγωνο με το Δία. Αυτό σημαίνει ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα όσον αφορά και τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου.

Στα θετικά: Θα σε βρει ο έρωτας σήμερα. Εκπέμπεις ερωτισμό σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη σε κάθε βήμα σου. Στα επαγγελματικά σου, επίσης, κάποιο επιτυχημένο πρόσωπο θα σε γεμίσει ελπίδα.

Στα αρνητικά: Δεν έχει, καλέ μου Κριέ, σήμερα η μέρα σου αρνητικά – ίσως είναι μια από τις τυχερότερες της ζωής σου.

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα θα απολαύσεις την ρουτίνα – που τόσο αγαπάς – στο έπακρο. Καλά και τα ερωτικά, καλά και τα επαγγελματικά σου, αλλά κάπως σου δημιουργείται μια ανάγκη αυτοπροβολής.

Στα θετικά: Τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από αρμονία, ισορροπία, συντροφικότητα και ουσιαστική επικοινωνία.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μην γίνεις κουραστικός αποζητώντας προσοχή.

Δίδυμος

Δίδυμε, σήμερα τα άστρα είναι με το μέρος σου!  Η ημέρα προσφέρεται για εξερεύνηση ιδεών και χώρων. Επιπλέον, έφτασε η στιγμή να βάλεις τη γοητεία σου σε δράση και να κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς καν να προσπαθήσεις.

Στα θετικά: Διευρύνεις τους ορίζοντές σου και έτσι λαμβάνεις νέες γνωσεις.

Στα αρνητικά: Μπορείς με ευκολία να εκφράσεις σε κάποιον που σε ενδιαφέρει όσα αισθάνεσαι σήμερα, αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η σημερινή μέρα  φωτίζει πιο κρυφές και εσωτερικές πτυχές της ζωής σου. Αν κάτι σε βάραινε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήρθε η ώρα να το πεις όπου χρειάζεται. Εάν είχες ανησυχίες που αφορούν το σπίτι ή προσωπικά ζητήματα, η ημέρα αυτή σε βοηθά να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Στα θετικά: Βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό.

Στα αρνητικά: Είσαι λιγάκι αγχωμένος και με τα δίκια σου.

Λέων

Λέοντα, η Κυριακή προσφέρει δυνατότητες για ανανέωση και αλλαγή. Με αυτοπεποίθηση και χάρη μπορείς να κερδίσεις κάθε μάχη στο διάβα σου.

Στα θετικά: Οι κοινωνικές σου δεξιότητες είναι στα καλύτερά τους. Η ημέρα είναι ιδανική για φλερτ και καλοπέραση.

Στα αρνητικά: Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία συγκρούεται με την επιθυμία για σταθερότητα στις σχέσεις σου και ίσως κάπως αισθανθείς πιεσμένος σήμερα, αλλά θα βρεις ισορροπία μέσα στην ημέρα.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με ζητήματα ρουτίνας και καθημερινότητας, γιατί κάπως τα’ χεις φορτώσει στον κόκορα, τελευταία. Βέβαια, η μέρα είναι ό,τι πρέπει για αν βρεις τον εαυτό σου και να εστιάσεις στη λεπτομέρεια.

Στα θετικά: Στον επαγγελματικό τομέα, η ημέρα ευνοεί την επίλυση εκκρεμοτήτων. Αν πάρεις απόφαση πως θες να συγκεντρωθείς θα τα πας φανταστικά.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι μια ανάγκη για απομόνωση.

Ζυγός

Ζυγέ μου καλέ, η Κυριακή σου χαρίζει ευχάριστες εκπλήξεις και θετική ενέργεια. Λάμπεις σήμερα και φωτίζεις όλο σου τον περίγυρο. Οι σχέσεις σου με τους γύρω σου, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, απογειώνονται, μιας και δείχνεις την καλύτερη πτυχή σου.

Στα θετικά: Βάζεις γερές βάσεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή δημιουργείς νέες, αλλά ουσιαστικές.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις σήμερα αρνητικά να περιμένεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Κυριακή σε καλεί να εστιάσεις στον εσωτερικό σου κόσμο και στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Έχεις την ανάγκη να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου έτσι ώστε να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου. Αντίστοιχα, το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στα παρασκήνια της ερωτικής σου ζωής.

Στα θετικά: Αντιμετωπίζεις με επιτυχία κάποια βαθύτερα συναισθήματα και κρυφές πτυχές του εαυτού σου και αυτό βγαίνει στη δουλειά σου.

Στα αρνητικά: Παρατηρείς διαφορές με το ταίρι σου σε στοιχειώδη ζητήματα. Ίσως ήρθε η ώρα για την κουβέντα που απέφευγες.

Τοξότης

Η Κυριακή, Τοξότη, σε θέλει να αναζητάς νέες εμπειρίες. Διαθέτεις έμπνευση και ώθηση να σπάσεις τη ρουτίνα. Ταυτόχρονα όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία, φέρνει θετικές εξελίξεις στις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις κι έτσι θα έχει μάλλον και παρέα στις περιπέτειές σου.

Στα θετικά: Η κοινωνική σου ζωή ακμάζει και θα συνεχίσει να ακμάζει. Αν έχεις ταίρι πάρ’ το από το χέρι και κοινωνικοποιηθείτε μαζί, αν όχι φλέρταρε – θα πάει καλά.

Στα αρνητικά: Καλές οι νέες εμπειρίες αλλά μην τα μπερδέψεις πολύ.

Αιγόκερως

Καλέ μου Αιγόκερε, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να εξετάσεις τα οικονομικά και τις αξίες σου με νέο μάτι. Ποντάρεις στις επαγγελματικές σου επαφές και βελτιώνεις τη δημόσια εικόνα σου.

Στα θετικά: Διατηρείς την αρμονία στις σχέσεις σου, ενώ αν είσαι μόνος όλο και κάτι θα προκύψει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Στα αρνητικά: Μπορείς να χαλαρώσεις σήμερα, Αιγόκερε. Όλα πάνε καλά.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα, Υδροχόε, οπότε ασχολείσαι με ό,τι σε γεμίζει ζωή. Δείξε ποιος πραγματικά είσαι σήμερα και θα έχεις την προσοχή όλων.

Στα θετικά: Είτε είσαι single, είτε όχι, επιτέλους τα ερωτικά σου σήμερα θα πάνε καλά.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μην υπερβάλεις με την κοινωνικοποίηση, μπορεί να παρασυρθείς και να χρειάζεσαι νέες μπαταρίες μέσα στην εβδομάδα.

Ιχθύς

Σήμερα, Ιχθύ μου, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο. Δώσε το χρόνο που χρειάζεσαι στον εαυτό σου για να σκεφτείς πραγματικά τί θέλεις.

Στα θετικά: Μέσα από τον εσωτερικό διάλογο βρίσκεις τί σε γεμίζει συναισθηματικά.

Στα αρνητικά: Χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου. Μια αίσθηση πίεσης σε διακατέχει σήμερα, αλλά αν τη διαχειριστείς σωστά θα λυτρωθείς.

Only in

2+1 θεσμικές «παγίδες» για το Μαξίμου

Οι ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται το 2025, ωστόσο αναγκάζουν από τώρα τον πρωθυπουργό σε ασκήσεις ισορροπίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024