Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνετε προορισμό για city break; – Influencer ισχυρίζεται ότι η Αθήνα είναι ο κατάλληλος προορισμός

Ψάχνετε προορισμό για city break; – Influencer ισχυρίζεται ότι η Αθήνα είναι ο κατάλληλος προορισμός

H influencer έχει επισκεφθεί 10 χώρες φέτος μέχρι στιγμής με συνολικά

Μια influencer και λάτρης των ταξιδιών μοιράστηκε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς για city break.

Αν ψάχνετε για έναν city break προορισμό αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για πτήσεις και ένα βασικό ξενοδοχείο, μην ψάχνετε άλλο, καθώς η Αθήνα, σύμφωνα με την ίδια, είναι ο κατάλληλος προορισμός.

Η Em επισκέφθηκε φέτος 10 χώρες, με περίπου 2.000 λίρες, με μέσο όρο μόλις 200 λίρες ανά χώρα. Πρόσφατα ενθουσιάστηκε με την Ελλάδα, χάρη στο εκπληκτικό τοπίο, στο νόστιμο φαγητό και στον καιρό της. Ωστόσο, προτρέπει τους παραθεριστές να αποφύγουν τα ακριβά νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της στο TikTok, όπου εξηγεί για ποιους λόγους ξετρελάθηκε με την Αθήνα, ιδιαίτερα με τα Νότια Προάστια, καθώς επισκέφθηκε γειτονιές όπως η Γλυφάδα. «Αυτή η περιοχή έχει μια όμορφη παραλία και υπέροχες καφετέριες, αλλά και εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το κέντρο», είπε στην Mirror.

Γιατί η Αθήνα;

Σύμφωνα με την influencer, στην Αθήνα υπάρχουν «κύρια τουριστικά αξιοθέατα, όπως η εμβληματική Ακρόπολη, που αξίζει να δείτε, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά δωρεάν αξιοθέατα που μπορούν να κρατήσουν τα έξοδά σας χαμηλά, όπως ο Εθνικός Κήπος της Αθήνας και ο Λυκαβηττός. Επιπλέον, μια μέρα χαλάρωσης στην παραλία ή κολύμβησης στην πισίνα δεν θα σας κοστίσει ούτε δεκάρα».

«Αν δεν πηγαίνετε σε φανταχτερά εστιατόρια, μπορείτε ακόμα να βρείτε πραγματικά προσιτό φαγητό στην Αθήνα, ιδιαίτερα το τοπικό ελληνικό φαγητό, όπως το σουβλάκι, το οποίο είναι πεντανόστιμο», πρόσθεσε η Em. Συνέστησε, επίσης, να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή στην Αίγινα, κοινώς γνωστό ως το «νησί των φιστικιών».

«Είναι λιγότερο από μία ώρα με το πλοίο και είναι ένας υπέροχος τρόπος να γνωρίσετε την κουλτούρα των ελληνικών νησιών» εξήγησε, υποστηρίζοντας ότι θα εξακολουθεί να είναι φθηνότερο από τα τουριστικά και ακριβά νησιά.

@emsbudgettravel One of my favourite cities so far this year and can definitely be done on a budget holidays #travel #budgettravel #travelhacks #cheaptravel #traveltiktok #holidayidea #lowbudgettravel #budget #annualleave #30before30 #travelling #holiday ♬ Countryside – Andrew Joy

Only in

Η Ελλάδα αντιμέτωπη με ανησυχητική πληθυσμιακή κατάρρευση – Σε απόγνωση οι νέοι

Το 2022, η χώρα κατέγραψε λιγότερες από 77.000 γεννήσεις, τις χαμηλότερες σχεδόν του αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024