Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τρόμος: Ληστές ντυμένοι… αστυνομικοί μπούκαραν σε σπίτι με βαριοπούλα, βασάνισαν τα θύματα -«Φέρτε τα λεφτά»

Τρόμος: Ληστές ντυμένοι… αστυνομικοί μπούκαραν σε σπίτι με βαριοπούλα, βασάνισαν τα θύματα -«Φέρτε τα λεφτά»

Χτυπούσαν τα θύματα με γροθιές και κλωτσιές, ακόμη και με την βαριοπούλα και καρέκλες - Στο νοσοκομείο ο 31χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού

Eφιαλτικές στιγμές στα χέρια πέντε αδίστακτων κουκουλοφόρων ληστών έζησαν, σήμερα τα ξημερώματα, τρείς νεαροί στα Πεύκα Θεσσαλονίκης τους οποίους έδεσαν και ξυλοκόπησαν άγρια. Μάλιστα, δύο από τους κακοποιούς φορούσαν μπουφάν με διακριτικά της αστυνομίας.

Το χρονικό του τρόμου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές, οπλισμένοι με βαριοπούλα, έσπασαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας του ισογείου εισβάλλοντας στο εσωτερικό, ανέβηκαν στον 1ο όροφο όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης μαζί με άλλους δύο νεαρούς, τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά καλώδια (tire up).

Τα θύματα τους απάντησαν πως δεν υπάρχουν χρήματα, κάτι που εξόργισε τους πέντε δράστες, οι οποίοι συνέχισαν να τους χτυπάνε πιο έντονα, και κατά κύριο λόγο τον 31χρονο ιδιοκτήτη προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύεται ο 31χρονος

Άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές, κλωτσιές, με την βαριοπούλα, ακόμη και με καρέκλες, ζητώντας τους να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα, ενώ ταυτόχρονα προκαλούσαν φθορές στο εσωτερικό της οικίας.

Οι δράστες αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα πορτοφόλια και τα χρήματά τους, αλλά και το καταγραφικό από τις κάμερες που είχε καταγράψει τις κινήσεις τους.

Πιθανόν έψαχναν για χρηματοκιβώτιο

Στη συνέχεια τα μέλη της συμμορίας, προσπάθησαν να μεταφέρουν στο υπόγειο τον ιδιοκτήτη, εκτιμώντας πως εκεί έχει κάποιο χρηματοκιβώτιο, αλλά αυτός κατάφερε να πηδήξει από ένα παράθυρο και να χαθεί στο σκοτάδι.

Οι ληστές φοβήθηκαν και εγκατέλειψαν την οικία, αφήνοντας πίσω τους δεμένα τα δύο θύματα.

Στις έξι τα ξημερώματα ενημερώθηκε η Αστυνομία για την ληστεία. Ο ιδιοκτήτης της οικίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Only in

Κλίμα απαισιοδοξίας για την οικονομία (και) στον επιχειρηματικό κόσμο, δεν πείθουν τα κυβερνητικά μέτρα

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το οικονομικό κλίμα δεν πείθει ούτε τις επιχειρήσεις που εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση το επόμενο εξάμηνο θα είναι αρνητική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024