Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει στις χυδαιότητες περί μεταναστών που τρώνε κατοικίδια ο Τζέι Ντι Βανς – «Έχω μαρτυρίες»

Επιμένει στις χυδαιότητες περί μεταναστών που τρώνε κατοικίδια ο Τζέι Ντι Βανς – «Έχω μαρτυρίες»

Συνεχίζει τα υποστηρίζει τα fake news σχετικά για μετανάστες τρώνε κατοικίδια ο υποψήφιος αντιπρόεδρος τους Τζέι Ντι Βανς.

Τόσο περήφανος φαίνεται να είναι για τους χυδαίους και ρατσιστικούς ισχυρισμούς των Ρεπουμπλικάνων, σχετικά για μετανάστες που τρώνε ζώα, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος τους Τζέι Ντι Βάνς, που αποφάσισε να τις επαναλάβει.

Αυτή τη φορά μάλιστα, μιλώντας στο CNN,  επεσήμανε ότι είναι καταγγελίες «από πρώτο χέρι από ψηφοφόρους που του είπαν ότι αυτό συμβαίνει», χωρίς να παραθέσει τα στοιχεία.

«Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αγνόησαν εντελώς αυτά τα πράγματα μέχρι που ο Ντόναλντ Τραμπ και εγώ αρχίσαμε να μιλάμε για memes με γάτες. Αν πρέπει να δημιουργήσω ιστορίες ώστε τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να δώσουν πραγματικά προσοχή στα βάσανα του αμερικανικού λαού, τότε αυτό θα κάνω», είπε ο γερουσιαστής του Οχάιο.

Εγκαλώντας τον για το γεγονός ότι ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «δημιουργούν» μια ιστορία, ο Βανς ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι «λέω ότι δημιουργούμε μια ιστορία, δηλαδή τη δημιουργούμε για να εστιάσουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σε αυτήν».

Τζέι Ντι Βανς: Τα ξέρω από τους ψηφοφόρους μου

«Οι καταγγελίες έρχονται από πρώτο χέρι, από τους ψηφοφόρους μου. Λέω ότι δημιουργούμε μια ιστορία, δηλαδή δημιουργούμε να εστιάσουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σε αυτήν. Δεν δημιούργησα 20.000 παράνομους μετανάστες που έρχονταν στο Σπρίνγκφιλντ χάρη στις πολιτικές της Κάμαλα Χάρις. Οι πολιτικές της το έκαναν αυτό».

Οι ισχυρισμοί για τους μετανάστες στο Σπρίνγκφιλντ έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις από τότε που ο Βανς άρχισε να τους επαναλαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εκστρατεία του Τραμπ τις ενίσχυσε γρήγορα και στη συνέχεια ο Βανς αναγνώρισε ότι «είναι πιθανό, φυσικά, όλες αυτές οι φήμες να αποδειχθούν ψευδείς».

Όμως ο Τραμπ επανέλαβε τους ισχυρισμούς ενώπιον ενός  ακροατηρίου δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ με την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Only in

Κλίμα απαισιοδοξίας για την οικονομία (και) στον επιχειρηματικό κόσμο, δεν πείθουν τα κυβερνητικά μέτρα

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το οικονομικό κλίμα δεν πείθει ούτε τις επιχειρήσεις που εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση το επόμενο εξάμηνο θα είναι αρνητική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024