Αν κάνετε μια περιήγηση στο TikTok, σίγουρα θα πέσετε πάνω σε μυριάδες χρήστες της πλατφόρμας που φτιάχνουν ή δοκιμάζουν τη viral σοκολάτα με φιστίκι από το Ντουμπάι. Η λαχταριστή, όμως, αυτή λιχουδιά δεν είναι το μόνο που έχει γίνει viral τελευταία. Το φιστικί χρώμα έχει κατακλύσει τον χώρο της μόδας και τώρα και των νυχιών, με το «pistachio butter» nail trend να βρίσκεται στο προσκήνιο. Πρόκειται για ένα απαλό φιστικί χρώμα, που είναι ευέλικτο για όλο τον χρόνο, ενώ θα σας χαρίσει τα πιο κομψά και μίνιμαλ άκρα.

Pistachio Butter

Απαλό και … βουτυρένιο, αυτό το nail color ταιριάζει υπέροχα σε μεσαίου μήκους αμυγδαλωτά ή στρογγυλά νύχια και υπογράφει ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mina🦋 (@nailsxmina)

Με σκόνη chrome

Το “glazed donut” φινίρισμα δε θα πάει πουθενά και φέτος, οπότε τι καλύτερο από το να το συνδυάσετε και με αυτήν την τάση. Βάψτε τα νύχια σας φιστικί και προσθέστε από πάνω λίγη σκόνη chrome για σούπερ λάμψη.

Γαλλικό

Αν είστε λάτρης του γαλλικού, δοκιμάστε να διαφοροποιηθείτε λίγο από το κλασικό στιλ, βάφοντας φιστικί τη γραμμή στο τελείωμα των νυχιών σας. Μπορείτε είτε να την κάνετε λεπτή είτε πιο παχιά, όπως στο συγκεκριμένο σχέδιο, και θα έχετε το πιο ωραίο, φθινοπωρινό mani.

Φιστίκι & matcha

Το συγκεκριμένο μανικιούρ χρειάζεται μια πιο σκούρα απόχρωση του φιστικί χρώματος, οπότε είναι και ιδανικό για τη φθινοπωρινή σεζόν. Μπορείτε είτε να βάψετε ένα πιο σκούρο πράσινο όλα τα νύχια σας είτε να δοκιμάσετε κάτι πιο ιδιαίτερο, όπως το παρακάτω nail design, εάν έχετε διάθεση για κάτι πιο διασκεδαστικό.

Με καρδιές

Οι καρδούλες είναι από τα σχέδια που θα δούμε πολύ φέτος στα μανικιούρ της σεζόν, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το nail design. Συνδυάστε το “pistachio butter” χρώμα με μικρές καρδιές στο κέντρο κάθε νυχιού και πετύχετε το πιο ρομαντικό mani που είχατε ποτέ.

Μίνιμαλ

Εάν θέλετε κάτι μινιμαλιστικό, δοκιμάστε να εφαρμόσετε την τάση σχηματίζοντας δύο μικρές φιστικί γραμμές στο πάνω και κάτω μέρος του κάθε νυχιού. Ολοκληρώστε με ένα διάφανο και λαμπερό top coat και το μανικιούρ σας είναι πανέτοιμο.

* Πηγή: Vita