Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Oι πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν στα μαλλιά

Oι πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν στα μαλλιά

Πάρτε έμπνευση και ανανεώστε το στυλ των μαλλιών σας.

Τα hair looks που είδαμε στα catwalks για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 ήταν κάτι παραπάνω από κομψά κι εκλεπτυσμένα. Οι βασικές τάσεις που είδαμε την προηγούμενη σεζόν, όπως το χάλκινο χρώμα στα μαλλιά και οι μαύροι φιόγκοι, εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο, αξεσουάρ μαλλιών προστίθενται σε κλασικά χτενίσματα ενώ οι αφέλειες θα είναι must και φέτος. Τι άλλο, όμως, φέρνουν μαζί τους νέα hair trends; Ας δούμε παρακάτω!

Χαλαροί κυματισμοί

Φέτος το φθινόπωρο, οι χαλαροί κυματισμοί στα μαλλιά θα έχουν την τιμητική τους. Για να τους πετύχετε, χρησιμοποιήστε ρόλεϊ ή ένα εργαλείο για μπούκλες κι έπειτα βουρτσίστε τα μαλλιά σας, για να «χαλάσετε» τους κυματισμούς και να δείχνουν έτσι πιο φυσικοί. Στη συνέχεια, εφαρμόστε λακ για να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα.

Μαξιμαλιστικά αξεσουάρ μαλλιών

Τα μαντήλια, οι μπαρέτες και οι φιόγκοι σε τεράστιο μέγεθος αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν στο Chanel couture show και πλέον μεταφέρονται και στις street style εμφανίσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα. Τα υπερμεγέθη αξεσουάρ μαλλιών υπόσχονται να μεταμορφώσουν και να απογειώσουν ακόμη και το πιο κλασικό και απλό χτένισμα, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας.

Γκρι μαλλιά

Ο οίκος Balmain έκανε τάση τα φυσικά, γκρι μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας βρίσκονται σε αυτήν τη φάση, αγαπήστε τα και αφήστε τη φυσική τους πλευρά να κυριαρχήσει, ενώ εάν είστε πιο τολμηρές μπορείτε ακόμη και να τα βάψετε γκρι. Εδώ σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως δεν πρέπει να ξεχνάτε τη φροντίδα των μαλλιών σας με ενυδατικές μάσκες και θρεπτικά έλαια. Εάν είναι βαμμένα γκρι, χρησιμοποιήστε κι ένα silver σαμπουάν, για να εξουδετερώσετε τυχόν πράσινους τόνους που μπορεί να «βγάλει» το χρώμα με τον καιρό, ενώ ένα hair gloss θα τα κρατήσει ζωντανά και λαμπερά μέχρι το επόμενο ραντεβού.

Κομψά χτενίσματα

Το καλοκαίρι αφορούσε τα ατημέλητα, φυσικά μαλλιά, όμως αυτό αλλάζει. Τα χτενίσματα είναι πιο κομψά, με λαμπερό φινίρισμα δημιουργώντας εκλεπτυσμένες εμφανίσεις. Hairstyles όπως ένα ballerina bun ή ένα σινιόν βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ must είναι και οι κλασικές πλεξούδες.

Κόκκινοι τόνοι στα μαλλιά

Οι κόκκινες αποχρώσεις των μαλλιών για το φθινόπωρο/χειμώνας του 2024 είναι πιο κομψές από τη “cherry cola” απόχρωση που επικράτησε το καλοκαίρι. Οι ανοιχτοί και σκούροι τόνοι του χαλκού θα φέρουν το… ηλιοβασίλεμα στα μαλλιά σας, ενώ μπορείτε να πειραματιστείτε και με πιο θερμές αποχρώσεις του κόκκινου, αναμειγνύοντας το χρυσό με το κόκκινο.

B for Brunette

Το σκούρο σοκολατί, το «ψυχρό» μελαχρινό και οι λαμπερές αποχρώσεις του καφέ espresso θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες, χαρίζοντας στις εμφανίσεις σας μια πιο chic νότα. Ενισχύστε τη λάμψη των φυσικών αυτών αποχρώσεων με θρεπτικά έλαια μαλλιών και φροντίστε να εφαρμόζετε ενυδατικά balms στις άκρες των μαλλιών σας, για να τις θρέψετε και να αποφύγετε την ξηρότητα.

Κορδέλες

Οι κορδέλες -κυρίως σε μαύρο και λευκό χρώμα- θα αποτελέσουν το πιο trending αξεσουάρ μαλλιών του φετινού φθινοπώρου και χειμώνα. Είναι ιδανικές για τις μέρες που δεν έχετε πολύ χρόνο να κάνετε κάποιο χτένισμα ή για τις bad hair days -ψεκάστε λίγο ξηρό σαμπουάν για να δώσετε ζωή στα άλουστα μαλλιά σας και φορέστε απλώς μια κορδέλα!

Γαλακτερό ξανθό

Για τους πιο κρύους μήνες του έτους, το ξανθό γίνεται πιο κρεμώδες, πιο γαλακτερό διώχνοντας από πάνω του τον sunkissed blonde τόνο που είχε όλο το καλοκαίρι. Για να φωτίσετε το πρόσωπό σας, μπορείτε να βάψετε τις τούφες περιμετρικά του προσώπου σας σε ένα πιο ανοιχτό ξανθό από αυτό που έχετε στα υπόλοιπα μαλλιά σας ή να δοκιμάσετε να κάνετε πολύ λεπτές ανταύγειες.

Πηγή: VITA

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024