Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νοτοπούλου: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ

Νοτοπούλου: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ

Φάνηκε πως δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης «γιατί έχουμε ισχυρά αντανακλαστικά υπεράσπισης της Αριστεράς», υπογράμμισε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη στις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Νοτοπούλου, φάνηκε πως δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης «γιατί έχουμε ισχυρά αντανακλαστικά υπεράσπισης της Αριστεράς». Πρόσθεσε, μιλώντας στο MEGA, ότι «η ενότητα είναι αυτό που θα μας πάει μπροστά. Είμαι από τα γεννοφάσκια μου στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να υπάρχουν πολλοί σοβαρή λόγοι για την αποχώρησή μου. Δεν είμαστε εδώ για να φύγουμε».

«Να παραπεμφθεί ο Στέφανος Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας»

Τόνισε πως πιστεύει ότι τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να σέβονται το καταστατικό. «Από τη στιγμή που δεν συμβαίνει πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο κ. Κασσελάκης στην Επιτροπή», είπε.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου σχολίασε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, όπως μεγάλα έργα που έχουν σταματήσει, τα νοσοκομεία, και τα σχολεία, ενώ τόνισε πως επί ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχαν δρομολογηθεί και υπήρχαν χρηματοδοτήσεις που ήταν εξέλιξη και σταμάτησαν όλα από το 2019.

Ερωτηθείσα επίσης η Κατερίνα Νοτοπούλου για τα εάν οι πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ευνοούν την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «νομίζω πως η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο πολιτικό σκηνικό είναι αναγκαία και απαραίτητη με τρόπο που εκείνος επιλέγει».

Δείτε όσα ανέφερε στο MEGA:

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024