Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η «πρώτη» του Φουρνιέ μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού: Τι έκανε ο Γάλλος κόντρα στη Βίρτους (vids)

Η «πρώτη» του Φουρνιέ μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού: Τι έκανε ο Γάλλος κόντρα στη Βίρτους (vids)

Ο Εβάν Φουρνιέ έπαιξε το δεύτερο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό και το πρώτο μπροστά στον κόσμο, σκόραρε τους πρώτους του πόντους και αποθεώθηκε – Τα νούμερα του Γάλλου στο φιλικό με τη Βίρτους.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακές μεταγραφές το καλοκαίρι, ενισχύθηκε σημαντικά και είναι έτοιμος να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το έναν «μπαμ» μετά το άλλο, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν η σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος παικταράς ήρθε πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και μπαίνει σιγά σιγά στην… εξίσωση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η πρώτη «γεύση» από τον Γάλλο και η αποθέωση

Ο Φουρνιέ αγωνίστηκε στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, όμως η πρώτη «γεύση» για τον κόσμο της ομάδας ήρθε στο τουρνουά της Κρήτης και το παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 78-66 της ιταλικής ομάδας, σε μία πολύ καλή εμφάνιση με τον Γάλλο να αγωνίζεται αρκετά και να αποθεώνεται από τους φιλάθλους της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Φουρνιέ αγωνίστηκε για 17’42» στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων για το διεθνές τουρνουά προετοιμασίας στην Κρήτη και άφησε καλές εντυπώσεις.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ σημείωσε 5 πόντους (1/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα), μοίρασε 2 ασίστ και μάζεψε 2 ριμπάουντ, ενώ είχε εκτός αυτών και 1 κλέψιμο, 1 φάουλ, αλλά και 1 λάθος. Ο Φουρνιέ τροφοδοτήθηκε αρκετά, όμως δεν εκβίασε προσπάθειες και φαίνεται σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα και να προσαρμόζεται στα «θέλω» του Μπαρτζώκα, αλλά και της ομάδας.

Σίγουρα ο Φουρνιέ θα χρειαστεί χρόνο, όμως η πρώτη εικόνα ήταν ενθαρρυντική, με τον Γάλλο να αναμένεται να αγωνιστεί περίπου τόσο και στο αποψινό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε, που κλείνει το τουρνουά στην Κρήτη. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Βεζένκοφ ήταν οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν την τιμητική τους στο χθεσινό φιλικό, με τον κόσμο να είναι ενθουσιασμένος με αυτές τις δύο σπουδαίες μεταγραφές.

Οι καλύτερες στιγμές του Φουρνιέ

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024