Το βράδυ του Σαββάτου (14/9) ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 78-66 της Βίρτους Μπολόνια και προκρίθηκε στον τελικό του IBT Crete, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό του τουρνουά.

Το ματς είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:30 στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη την πορεία τους στη διοργάνωση.

Η Φενέρ στον έτερο ημιτελικό επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 81-76 και ο τελικός με τον Ολυμπιακό είναι ουσιαστικά μία πρόβα τζενεράλε εν όψει του μεταξύ τους αγώνα για την 1η αγωνιστική της Euroleague.

Σημαντικό φιλικό και για τον Παναθηναϊκό

Λίγη ώρα νωρίτερα θα δώσει το δικό του φιλικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Στις 19:00 το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου σε ένα δυνατό τεστ επιπέδου Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τους Κώστα Σλούκα, Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν και φυσικά τους νεοαποκτηθέντες Ομέρ Γιουρτσεβέν και Τσεντί Οσμάν. Εκτός έμειναν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι στο πλευρό της ομάδας για τη φιλική αναμέτρηση με την Μπάγερν.