Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και θα του δώσει ψυχολογία ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν, ψάχνει ο Άρης στο σημερινό (15/9, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, δύσκολα, όμως, θα κάνει πολλές διαφοροποιήσεις.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Σιφουέντες στα χαφ, καθώς ο Μόντσου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί τη θέση με τον Νταρίντα. Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μοντόγια ως δεξιού μπακ, στη θέση του τραυματία Μάγιο.

Πώς θα παίξει ο Άρης

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Σιφουέντες με έναν εκ των Μόντσου ή Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός από τον τραυματία Μάγιο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ούτε ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.