Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Για το 4/4 ο ΠΑΟΚ, για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Για το 4/4 ο ΠΑΟΚ, για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα περιέχει το μενού της Κυριακής (15/9) στη Superleague.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 20:30 τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση φυσικά που ξεχωρίζει από όλη την αγωνιστική και αποτελεί το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιζητά τη συνέχιση του απόλυτου και θέλει το 4/4, κάνοντας παράλληλα δικό του το πρώτο φετινό ντέρμπι, ενώ το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και να φτάσει στο δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στη Stoiximan Superleague.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώνεται με τη νέα του ομάδα, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς τον τραυματία Μπράντον Τόμας. Οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Σαμάτα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τσάλοφ.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Μαξίμοβιτς – Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι – Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Βίντσιτς
Βοηθοί: Κόβατσιτς, Κλάντσνιξ
VAR: Φαν Μπόνκελ, Κουμπαράκης
Τέταρτος: Τσακαλίδης

Από εκεί και πέρα, εκτός από το ντέρμπι στην Τούμπα, στις 16:30 ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, στις 18:30 ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό και στις 20:30 ο Άρης θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΟΦΗ.

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024