Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα περιέχει το μενού της Κυριακής (15/9) στη Superleague.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 20:30 τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση φυσικά που ξεχωρίζει από όλη την αγωνιστική και αποτελεί το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιζητά τη συνέχιση του απόλυτου και θέλει το 4/4, κάνοντας παράλληλα δικό του το πρώτο φετινό ντέρμπι, ενώ το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και να φτάσει στο δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στη Stoiximan Superleague.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώνεται με τη νέα του ομάδα, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς τον τραυματία Μπράντον Τόμας. Οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Σαμάτα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τσάλοφ.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Μαξίμοβιτς – Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι – Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Βίντσιτς
Βοηθοί: Κόβατσιτς, Κλάντσνιξ
VAR: Φαν Μπόνκελ, Κουμπαράκης
Τέταρτος: Τσακαλίδης

Από εκεί και πέρα, εκτός από το ντέρμπι στην Τούμπα, στις 16:30 ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, στις 18:30 ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό και στις 20:30 ο Άρης θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΟΦΗ.