Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, αν θέλουμε να απειλήσουμε τέτοιες ομάδες»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, αν θέλουμε να απειλήσουμε τέτοιες ομάδες»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός πίεσε ασφυκτικά τον Παναιτωλικό, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι πιο γρήγοροι εάν θέλουν να απειλήσουν τέτοιες ομάδες.

 Αναλυτικά:

-Τι έλειψε από τον Ολυμπιακό και δεν πήρε το αποτέλεσμα;

«Νομίζω, δείξαμε πως έχουμε όρεξη για να κερδίσουμε. Ενδιαφερθήκαμε για το παιχνίδι, αλλά μας έλειψε η ταχύτητα στο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Κάναμε πάρα πολλές σέντρες, που δεν ήταν καλές. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο για την καλή αμυντική δουλειά που έκανε. Δεν μας επέτρεψε ποτέ να βγούμε ένας εναντίον ενός, γιατί είχαν πάντα κόσμο. Σίγουρα, πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, αν θέλουμε να απειλήσουμε τέτοιες ομάδες».

-Πόσο σας προβληματίζει η εικόνα της ομάδας και με δεδομένο, ότι κι άλλοι αντίπαλοι θα παίξουν με αυτόν τον τρόπο στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Επίσης, πόσο σας επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος;

«Όχι, δεν μας επηρέασε η διακοπή. Ξέρουμε, ότι θα υπάρχουν κι άλλες διακοπές και δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για αυτό. Ξέρουμε, ότι θα έρθουν κι άλλες ομάδες να παίξουν με αυτόν τον τρόπο. Δεν επιτρέψαμε και εμείς στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Ήμασταν προσεκτικοί. Είναι επικίνδυνο, όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες μπορούν να σε βλάψουν. Μας κόστισε ότι δεν είχαμε πετυχημένες επιθέσεις. Δεν πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που θα παίξουν με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν τόσο πετυχημένη αμυντική λειτουργία».

-Γιατί η ομάδα έπαιζε με γεμίσματα και σέντρες και όχι με κάθετο ποδόσφαιρο;

«Πρέπει καταρχήν να αναλύσουμε τον τρόπο που έπαιξε ο αντίπαλος. Έπαιξε τόσο κλειστά, που δεν μας έδωσε το περιθώριο να βγούμε στην πλάτη τους. Το προσπάθησε ο Ζέλσον, αλλά πάντα είχαν κόσμο, το προσπάθησε και ο Βέλντε και ο Γουίλιαν και δεν κατάφεραν ποτέ να βγουν πίσω από την πλάτη του αντιπάλου. Δεν υπήρχε χώρος πίσω από την πλάτη των παικτών. Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι, γιατί μόνο με την ταχύτητα μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό».

Only in

Κλίμα απαισιοδοξίας για την οικονομία (και) στον επιχειρηματικό κόσμο, δεν πείθουν τα κυβερνητικά μέτρα

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το οικονομικό κλίμα δεν πείθει ούτε τις επιχειρήσεις που εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση το επόμενο εξάμηνο θα είναι αρνητική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024