Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπακαγιόκο: «Ο Λουτσέσκου είναι υπέροχος – Ανυπομονώ να βρεθώ στη Τούμπα»

Μπακαγιόκο: «Ο Λουτσέσκου είναι υπέροχος – Ανυπομονώ να βρεθώ στη Τούμπα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου άλλα και το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα (20:30,15/9), στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Δικεφάλου.

Ο Γάλλος μέσος μίλησε στη κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και το γενικότερο κλίμα στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος από το πρώτο του διάστημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την έλευση του:

«Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι εξαιρετική. Πραγματικά το επίπεδο των προπονήσεων και η ένταση τους είναι εξαιρετική. Ο προπονητής είναι υπέροχος. Ανυπομονώ να μπω και να παίξω και στο γήπεδο για να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα. Αρχής γενομένης και από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι πολύ σημαντικό στη χώρα. Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ σε αυτό».

Τι ζητάει ο ίδιος από την ομάδα και τι τον έκανε να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Έχω μιλήσει ήδη με τον προπονητή. Μου ζήτησε να φέρω στο γήπεδο την ένταση και την εμπειρία που έχω ως ποδοσφαιριστής. Έχω έρθει σε μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να παλέψουμε σκληρά, να δουλέψουμε και να κερδίζουμε με κάθε τρόπο».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στην ομάδα:

«Μίλησα με τον Μπάμπα, τον οποίο γνώριζα από την Τσέλσι, αλλά και τον Σουαλιό Μεϊτέ, που βρεθήκαμε μαζί στις μικρές εθνικές της Γαλλίας. Μου είπε ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας και να μην σκεφτώ ιδιαίτερα να πάρω την απόφαση να έρθω».

Για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που νομίζω ότι γενικά είμαι δυνατός. Προσπαθώ να κάνω όσες περισσότερες αναχαιτίσεις μπάλας γίνεται, μου αρέσει να προωθώ το παιχνίδι, να πηγαίνω την ομάδα μπροστά, να ελέγχω το τέμπο και να είμαι κυρίαρχος στον χώρο του κέντρου. Η αλήθεια είναι ότι όταν μίλησα με τον προπονητή, μου ζήτησε τα ίδια πράγματα. Ουσιαστικά αυτό που κάνω στο γήπεδο απαιτεί και ο προπονητής. Γι’ αυτό επέλεξα να έρθω εδώ».

Για το περιβάλλον που βρήκε, το Λονδίνο, το Μονακό και η Λοριάν:

«Δεν είχα έρθει ποτέ στη Θεσσαλονίκη πριν. Αν και δεν μου αρέσει να συγκρίνω, νομίζω ότι πιο ωραία πόλη είναι το Μονακό. Ωστόσο με εξέπληξε η Θεσσαλονίκη ως μέρος για να ζήσω και νομίζω ότι με την οικογένεια μου θα περάσουμε ωραία εδώ».

Για το αν έχει εικόνα του Παναθηναϊκού και της Τούμπας:

«Σίγουρα ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο της Τούμπας. Είχα ακούσει πολλά γι’ αυτό και πλέον ανυπομονώ να το ζήσω. Τον Παναθηναϊκό τον είχα δει στα παιχνίδια με τη Λανς, χωρίς ακόμη να γνωρίζω ότι θα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι καλή ομάδα, αλλά όταν είσαι πρωταθλητής δεν μπορείς να φοβάσαι κάποιον αντίπαλο. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μπούμε στο γήπεδο, να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε σκληρά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής:

«Ναι θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να φτάσω στο 100%. Αλλά νιώθω ήδη αρκετά καλά για το διάστημα που είμαι εδώ, θεωρώ ότι μπορώ να αγωνιστώ μερικά λεπτά και να βοηθήσω. Βέβαια αυτό θα το κρίνει ο προπονητής, αλλά εγώ νιώθω καλά».

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024