Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπόρνμουθ – Τσέλσι 0-1: Ο Ενκουνκού έδωσε το τρίποντο στους Μπλε

Μπόρνμουθ – Τσέλσι 0-1: Ο Ενκουνκού έδωσε το τρίποντο στους Μπλε

Η Τσέλσι βρήκε τη λύση στο πρόβλημα της Μπόρνμουθ με τον Ενκουνκού στο 86ο λεπτό και επικράτησε με 1-0.

Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 στο «Vitallity» της Μπόρνμουθ με γκολ του Ενκουνκού στο 86ο λεπτό και επέστρεψε στις νίκες στην εφετινή Premier League, φτάνοντας έτσι τους επτά βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν το ματς με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στην ιστορία της Premier League, οι οποίες ήταν 16 στον αριθμό!

Η Μπόρνμουθ μπήκε δυνατά στο ματς και είχε και δοκάρι με τον Ταβερνιέρ στο τέταρτο λεπτό. Η καλύτερη στιγμή της όμως ήταν στο 37ο λεπτό. Ο Σάντσεθ ανέτρεψε έναν αντίπαλο και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, αλλά ο Ισπανός πορτιέρε έπιασε το χτύπημα του Εβάνιλσον και κράτησε όρθιους τους μπλε.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και στο δεύτερο μέρος, κυρίως η Μπόρνμουθ, ωστόσο η Τσέλσι ήταν αυτή που βρήκε το γκολ της νίκης στο τέλος με τον Ενκουνκού στο 86ο λεπτό και ενώ είχε περάσει σε αυτό στο 79′. Ο Σάντσο βρήκε ωραία τον Γάλλο φορ μέσα στην περιοχή κι αυτός με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Τρέιβερς, Ζαμπάρνι, Σμιθ (75’ Μπίλνγκ), Σενέσι, Κρίστι (68’ Σινιστέρα), Κερκέζ, Κουκ, Σεμένιο, Ταβερνιέ (83’ Ουνάλ), Κλάιφερτ (75’ Αραούχο), Εβανίλσον (68’ Σκοτ)

ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Ντισασί (61’ Ανταραμπιόγο), Φοφανά, Κόλγουιλ, Καϊσέδο, Πάλμερ, Βέιγκα, Νέτο (46’ Σάντσο), Μαντουεκέ (62’ Ζοάο Φέλιξ), Τζάκσον (679’ Ενκουνκού)

Only in

Ανοικτή η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Τα φαβορί για το β’ γύρο

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τρεις υποψηφίους να «μάχονται» για το β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024