Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0: Δεν έμπαινε με τίποτα… (vid)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0: Δεν έμπαινε με τίποτα… (vid)

Ο Ολυμπιακός έκλεισε στα καρέ του τον Παναιτωλικό και δημιούργησε δεκάδες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα...

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα για να βρουν το γκολ της νίκης, όμως, αυτό δεν ήρθε, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής Βεργέτης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 10ο λεπτό, σε χέρι του Σιέλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεφταν συνεχώς στο έδαφος για καθυστερήσεις, έχοντας την ανοχή του διαιτητή, προκαλώντας εκνευρισμό στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ντεμπούτο με τα χρώματα του Ολυμπιακού για Γουίλιαν και Ολιβέιρα, με τον Βραζιλιάνο και τον Πορτογάλο να μπαίνουν ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, που έφτασε τους 10 βαθμούς (3 νίκες – 1 ισοπαλία), ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός έφτασε τους 4 πόντους.

Έτσι παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Στάμενιτς και Έσε ήταν οι δύο στα χαφ, με τους Μαρτίνς, Τσικίνιο και Βέλντε πίσω από τον Ελ Κααμπί. Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε τον Παναιτωλικό τους: Tσάβες, Σιέλη, Μλάντεν, Λιάβα,  Μαυρία, Μπελεβώνη, Μπουζούκη, Τορεχόν, Πέρες, Ντίας και Λομόνακο.

Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 10’ ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σιέλη, αλλά ο διαιτητής Βεργέτης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ δεν επενέβη ούτε το VARίστας, Παπαδόπουλος.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βέλντε έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα. Στο 16’ η σέντρα σουτ του Ντόι έφυγε άουτ. Στο 20’ ο Έσε έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Βέλντε προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, αλλά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα. Στο 23’ ο Έσε έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε.

Στο 39’ ο Στάμενιτς σούταρε, ο Ελ Κααμπί μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να της δώσει πορεία προς την εστία του Τσάβες. Στο 42’ ο Τσικίνιο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα ο Βέλντε έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Ασφυκτική πίεση και ευκαιρίες, αλλά…

Ιδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά και να ψάχνει το γκολ που θα άνοιγε την άμυνα του Παναιτωλικού. Στο 47’ ο Έσε έκανε την κάθετη πάσα, ο Ελ Κααμπί πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντόι πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε. Στο 54’ ήταν σειρά του Ελ Κααμπί να απειλήσει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 58’ Ο Ελ Κααμπί πίεσε και έκλεψε μετά το λάθος του Μλάντεν, απέφυγε τον Τσάβες και έκανε το πλασέ, αλλά ο Μλάντεν είχε κλείσει και έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 60’ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τέσσερις αλλαγές, με τους Κάρμο, Γιάρεμτσουκ, Ολιβέιρα και Γουίλιαν να παίρνουν τις θέσεις των Πιρόλα, Τσικίνιο, Στάμενιτς και Βέλντε. Στο 66’ ο Ζέλσον Μαρτίνς έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 73’ ο Ροντινέι έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Τσάβες απέκρουσε σε κόρνερ.Στο 77’ η σέντρα-σουτ του Γουίλιαν έφυγε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ στο 84’. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολιβέιρα σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσάβες.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 90+1’ έχασε μια ακόμα ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Σουτ του Ζέλσον Μαρτίνς στο 90+3, μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ, όπως και το αντίστοιχο του Ντόί στο 90+8’, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγα, Ροντινέι (83′ Κοστίνια), Πιρόλα (61′ Κάρμο), Ντόι, Έσε, Στάμενιτς (61′ Ολιβέιρα), Τσικίνιο (61′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (61′ Γουίλιαν), Ζέλσον και Ελ Καμπί.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας (77′ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης (77′ Λαχούντ), Μπελεβώνης (69′ Λουίς Μιγκέλ), Ντίας (61′ Ρόα) και Λομόνακο (77′ Μάιντεβατς).

Only in

Αναζητώντας την αντιπολίτευση

Η ιστορία δεν επιτρέπει κενά. Ούτε και η πολιτική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024