Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Oλυμπιακός-Παναιτωλικός: Για το απόλυτο οι ερυθρόλευκοι στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης»

Oλυμπιακός-Παναιτωλικός: Για το απόλυτο οι ερυθρόλευκοι στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική (18:30), αναζητώντας την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια – Για την έκπληξη στο φαληρικό γήπεδο οι Αγρινιώτες

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα της Κυριακής (15/9,18:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν το απόλυτο στη φετινή Super League, και συνάμα να ελπίζουν σε ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για να παραμείνουν στη κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το 4/4 στο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα οι Αγρινιώτες ελπίζουν να κάνουν τη ζημιά και να πάρουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους αποτέλεσμα στο Φάληρο, έχοντας μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πάρει τους πρώτους 3 βαθμούς της σεζόν.

Η διακοπή βοήθησε αρκετά τον Ολυμπιακό, αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τους δύο νεοαποκτηθέντες Γουίλιαν και Ολιβέιρα να προπονούνται ατομικά και να ανεβάζουν ρυθμό. Μάλιστα,  ο Βάσκος προπονητής τους συμπεριέλαβε και τους δύο στην αποστολή, ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται οι Ρέτσος και Μασούρας, οι οποίοι όμως από εβδομάδα θα μπουν στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Ολυμπιακός έχει ως τώρα 3/3 στο πρωτάθλημα με γκολ 7-1, ενώ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά το 3-0 επί της Λαμίας. Οι Πειραιώτες θέλουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους που αναμένεται να γεμίσεί το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αφού περισσότερα από 27 χιλ. εισιτήρια έχουν φύγει για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Ο Παναιτωλικός, από τη άλλη, πήρε τους πρώτους του βαθμούς πριν τη διακοπή, αφού επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θέλει να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το ματς, το οποίο είναι από τα πιο δύσκολα της χρονιάς.

Οι Αγρινιώτες έχουν απέναντί τους και την παράδοση, αφού δεν έχουν πάρει ποτέ στην ιστορία τους αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα προσπαθήσουν αυτό να το αλλάξουν σήμερα. Γνωρίζουν, βέβαια, ότι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή. Ο Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελάκη και Μπακάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός είναι και οι Τσελίκοβιτς, Ρουίθ.

Αναλυτικά η αποστολή των «καναρινιών»:

Αγαπάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Διαιτητής: Βεργέτης
Βοηθοί: Παπαδάκης, Αρμακόλας
Τέταρτος: Πολυχρόνης
VAR: Παπαδόπουλος, Αντωνίου

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024