Σε ένα παιχνίδι που τα είχε πραγματικά όλα ο Λεβαδειακός γύρισε από το 2-0 και ισοφάρισε σε 2-2 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 27ο λεπτό για τον Πανσερραϊκό με ωραίο δεξί σουτ που πήγε στο βάθος της εστίας. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 44ο λεπτό οι Σέρρες διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Τσοκάι ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μείωσε με το ξεκίνημα σε 2-1 με τον Μπάλτζι στο 55ο λεπτό και έδωσε νόημα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού για την ομάδα του, η οποία κυνήγησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι στην συνέχεια του.

Και το κατάφερε με τον Ρόμο στο 75ο λεπτό, έπειτα από πάσα του σκόρερ του πρώτου γκολ του Λεβαδειακού (Μπάλτζι), διαμορφώνοντας και το τελικό 2-2. Η ομάδα της Λιβαδειάς έμεινε και με δέκα παίκτες, καθώς ο Μορέιρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα το 79ο λεπτό.

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης, Κουτσογούλας (83′ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Φαρές (62′ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62′ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72′ Γκίγκιτς).

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Λιάγκας, Βήχος, Μορέιρα, Τσοκάι (74′ Κωστή), Πεντρόσο (74′ Κάσσος), Μπάλτσι, Γιοκέ (31′ Ζίνι), Όζμπολτ (63′ Ρομό).