Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ προς τον κόσμο: «Από νωρίς στην Τούμπα, να γίνετε ο 12ος παίκτης μας»

ΠΑΟΚ προς τον κόσμο: «Από νωρίς στην Τούμπα, να γίνετε ο 12ος παίκτης μας»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις οδηγίες στους φιλάθλους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για όλα όσα οφείλουν να γνωρίζουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες της Τούμπας, για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (15/9, 20:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο ντέρμπι της φετινής Stoiximan Super League παίζει στην Τούμπα. Οι πρωταθλητές υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και θέλουν να συνεχίσουν με το απόλυτο, σε ένα παιχνίδι που επιβάλλεται όλοι να είμαστε συμπαίκτες.

Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να με την αγορά του εισιτηρίου να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ταυτοποίηση μέσω Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί υπερφόρτωση στο σύστημα πριν τη σέντρα του αγώνα. Οι ποινές για όσους επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς εισιτήριο είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δεν θα επιτραπεί στους παραβάτες να δουν το παιχνίδι, ενώ υπάρχει και διοικητικό πρόστιμο.

Γύρω από το γήπεδο θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι από την αστυνομία, τόσο ταυτοπροσωπίας, όσο και ελέγχου εγκυρότητας εισιτηρίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού οι Θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30, εκτός από τη Θύρα 4, που για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, θα ανοίξει στις 18:00. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο στάδιο, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός πριν τη σέντρα.

Σύμφωνα με τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, το παραμικρό λάθος μπορεί να στερήσει από την ομάδα, το πιο σημαντικό της όπλο, την γεμάτη Τούμπα. Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν την παραμικρή αφορμή, για να κλείσει την Τούμπα ή μέρος αυτής. Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες προς τον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο του επίσης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Ταυτοποιούμε τα εισιτήριά μας εγκαίρως, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγουμε ενδεχόμενο συνωστισμό, δεν πετάμε αντικείμενα, στηρίζουμε με τη φωνή μας την ομάδας μας στη δύσκολη μάχη που έχει να δώσει.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Only in

Πολύπλοκη και δύσκολη η ρυμούλκηση του «SOUNION» που χτυπήθηκε από τους Χούθι

Τα ρυμουλκά έχουν συνδεθεί επιτυχώς με το πλοίο και η ρυμούλκηση του δεξαμενόπλοιου σε ασφαλή τοποθεσία βρίσκεται σε εξέλιξη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024