Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Έκανε τη δουλειά με δύο πέναλτι

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Έκανε τη δουλειά με δύο πέναλτι

Χάρη σε δύο πέναλτι των Κιλιάν Εμπαπέ και Βινίσιους, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0, παίρνοντας ένα πολύτιμο διπλό.

Όπως ακριβώς είχε κάνει και την 3η αγωνιστική στην έδρα της Λας Πάλμας, στο ίδιο λεπτό (68ο) και με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι), ο Βινίσιους Τζούνιορ βρήκε για 2η φορά το δρόμο προς τα δίχτυα στη La Liga για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μόνη διαφορά είναι ότι με το σημερινό του τέρμα άνοιξε το δρόμο στη «βασίλισσα» για να φύγει με «διπλό» από το Σαν Σεμπαστιάν (2-0) της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ εκείνο με τη Λας Πάλμας είχε «σώσει την παρτίδα» με το τελικό (1-1).

Ένα γκολ που χρειαζόταν πάρα πολύ ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, μετά την κριτική που δέχεται για το μέτριο ξεκίνημα που πραγματοποιεί στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ήταν το δεύτερό του στο πρωτάθλημα και λίγο αργότερα ήρθε ο Εμπαπέ και αυτός από την «άσπρη βούλα» να «γράψει» το τελικό σκορ και να χαρίσει στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τη δεύτερη σερί νίκη της και τρίτη στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, το αποτέλεσμα αυτό στην «χώρα των Βάσκων» ανεβάζει στα ύψη τη ψυχολογία των «μερένχες» ενόψει του πρώτου ματς που θα δώσουν στο Champions League το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (17/9) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τη Στουτγκάρδη.

Οι συνθέσεις:

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Αγκέρ (75’ Πατσέκο), Λόπεθ (78’ Αϊχέν Μουνιόθ), Θουμπελδία, Αραμπούρου, Σούτσιτς (76’ Τουριέντες), Θουμπιμένδι, Κούμπο, Γκόμεθ, Μπέκερ (61’ Όσκαρσον), Σαντίκ (61΄Μπαρενετσέα)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Μπραΐμ Ντίαθ (24’ Ροδρίγο), Γκιουλέρ (77’ Βάθκεθ), Βινίσιους, Εμπαπέ (90′ Έντρικ).

Only in

Ανοικτή η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Τα φαβορί για το β’ γύρο

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με τρεις υποψηφίους να «μάχονται» για το β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024