Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τι έχασες ρε άνθρωπε; – Η ευκαιρία του αιώνα στην Championship (vids)

Τι έχασες ρε άνθρωπε; – Η ευκαιρία του αιώνα στην Championship (vids)

Ο Εμπού Άνταμς έγραψε ιστορία στο ματς της Ντέρμπι με την Κάρντιφ για την Championship και κατάφερε σε άδειο τέρμα να αστοχήσει, σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία…

Την ευκαιρία του αιώνα έχασε ο Έμπου Άνταμς στο παιχνίδι της Ντέρμπι με την Κάρντιφ στην Championship, αφού παρότι προσπέρασε τον τερματοφύλακα και είχε όλο το χρόνο να εκτελέσει σε κενή εστία, το πλασέ του κατέληξε άουτ!

Ο ποδοσφαιριστής της Ντέρμπι κατάφερε με έναν ανεπανάληπτο τρόπο να γίνει viral με τη χαμένη ευκαιρία του στο «Πράιντ Παρκ» για την 5η αγωνιστική στην Championship

Δεν υπάρχει η ευκαιρία που έχασε ο Άνταμς για να «κλειδώσει» το ματς

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Ντέρμπι, η Κάρντιφ πίεζε στο φινάλε για την ισοφάριση. Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Άνταμς κέρδισε τη μονομαχία με τον αντίπαλο γκολκίπερ στο κέντρο του γηπέδου και βρέθηκε μόνος του απέναντι από την ανυπεράσπιστη εστία, όμως το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Η απίστευτη ευκαιρία μάλιστα του Άνταμς έχει και κάτι από… Ελλάδα, καθώς την ώρα που ο Άνταμς έφυγε μόνος του με την εστία, εκείνος που τον καταδίωξε από την Κάρντιφ ήταν ο Μανώλης Σιώπης.

Μπορεί ο Άνταμς να έγραψε ιστορία με την ασύλληπτη ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Championship και να έκανε τον γύρο του κόσμου, όμως το θετικό για την Ντέρμπι είναι ότι η φάση αυτή δεν της κόστισε αφού πήρε τη νίκη με 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άνταμς αγωνιζόταν στην Κάρντιφ παλιότερα και αρκετά σχόλια στα social media έλεγαν ότι ο 28χρονος δεν σκόραρε εξαιτίας του συγκεκριμένου λόγου.

Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία

Τα highlights του ματς

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024