Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την γκέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό και για όσα πρέπει να αλλάξει η ομάδα του στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και άφησε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει συγχαρητήρια στον αντίπαλο και να στέκεται σε όσα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στη συνέχεια.

Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ στην Cosmote TV:

Για το πού αποδίδει την πρώτη απώλεια βαθμών: «Καταρχήν θέλουμε να συγχαρούμε τον αντίπαλο για την πάρα πολύ καλή άμυνα που έπαιξε σήμερα. Κλείστηκαν πάρα πολύ καλά πίσω, μας δυσκόλεψαν πολύ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να μπούμε από τα άκρα και έτσι προσπαθήσαμε με σέντρες να απειλήσουμε. Οι σέντρες που κάναμε δεν ήταν καλές, δεν καταφέραμε καθόλου να απειλήσουμε με αυτό τον τρόπο και τις λίγες φορές που προσπαθήσαμε να σουτάρουμε από μακριά, επίσης τα σουτ δεν ήταν καλά».

Για το αν το ματς με τον Παναιτωλικό μπορεί να αποτελέσει μάθημα για τα επόμενα παιχνίδια: «Ξέρουμε πως έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε πώς θα τα αντιμετωπίσουμε. Επίσης όμως πρέπει να πούμε πως κάναμε και κάτι καλό σήμερα. Παρότι που ο αντίπαλος όταν κλείνεται έτσι έχει την ευκαιρία να βγει σε μία αντεπίθεση και να σε βλάψει, δεν δώσαμε καμία τέτοια ευκαιρία στον αντίπαλο. Υπό αυτή την έννοια η άμυνάς μας ήταν πολύ καλή και είναι επίσης ένα στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Only in

Αναζητώντας την αντιπολίτευση

Η ιστορία δεν επιτρέπει κενά. Ούτε και η πολιτική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024